Τετάρτη, 17 Απριλίου 2019 18:02

Νέο μέλος της Πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ το "Κτήμα Σκούρα"

Το "Κτήμα Σκούρα" ένωσε δυνάμεις με την Πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ, που συνεχώς διευρύνεται με στόχο την ενίσχυση και την ανάδειξη του σύγχρονου ελληνικού, παραγωγικού και επιχειρηματικού πολιτισμού της χώρας.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, το "Κτήμα Σκούρα" διαγράφει αξιόλογη πορεία στο δυναμικά εξελισσόμενο και καινοτόμο τομέα της οινοπαραγωγής δημιουργώντας πλήθος κρασιών τα οποία διακρίνονται για την πρωτοποριακή ανάμειξη, τις εμφιαλώσεις καθώς και για την κλασική μέθοδο οινοποίησης γηγενών και κοσμοπολίτικων ποικιλιών.

Τα κρασιά του Κτήματος Σκούρα «ταξιδεύουν» σε όλη την Ελλάδα και χαρακτηρίζονται την αναλλοίωτη ποιότητα που τα διακρίνει. Σημειώνεται ότι σκοπός της Πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ είναι η ανάδειξη και προώθηση του σύγχρονου επιχειρηματικού και παραγωγικού πολιτισμού της χώρας, καθώς και η πληροφόρηση της ελληνικής κοινωνίας για το πλεόνασμα προστιθέμενης αξίας που προσφέρουν οι ελληνικής ιδιοκτησίας παραγωγικές - μεταποιητικές επιχειρήσεις προς όφελος της ανάπτυξης και της ευημερίας της χώρας. Στην πρωτοβουλία «ΕΛΛΑ-∆ΙΚΑ ΜΑΣ» καλούνται να συμμετέχουν όλες οι ελληνικές παραγωγικές - μεταποιητικές εταιρείες που διατηρούν στην Ελλάδα το τρίπτυχο: Έδρα, Παραγωγή και Ιδιοκτησία.

Η συμμετοχή στην πρωτοβουλία και η χρήση του σήματος ΕΛΛΑ-∆ΙΚΑ ΜΑΣ απαιτούν ειδική πιστοποίηση και έλεγχο που διεξάγει αποκλειστικά η μεγαλύτερη Εταιρεία Ελέγχων & Πιστοποιήσεων EUROCERT AΕ, βάσει ειδικού προτύπου απαιτήσεων με συγκεκριμένα και μετρήσιμα κριτήρια.

ΑΠΕ ΜΠΕ

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

01/2020

Περισσότερο διαβασμένα