Τετάρτη, 29 Νοεμβρίου 2023 14:03

Interreg VΙ-A Ελλάδα – Ιταλία 2021-2027: Πρόσκληση υποβολής προτάσεων

Interreg VΙ-A Ελλάδα – Ιταλία 2021-2027: Πρόσκληση υποβολής προτάσεων

Η Ειδική Υπηρεσία Interreg 2021-2027 ανακοινώνει την προδημοσίευση της 1ης Πρόσκλησης υποβολής προτάσεων κοινών έργων του Προγράμματος Συνεργασίας "Interreg VΙ-A Ελλάδα – Ιταλία 2021-2027"

Πρώτη πρόσκληση υποβολής προτάσεων έργων κοινών έργων
Το πρόγραμμα Interreg Ελλάδα-Ιταλία 2021-2027 εγκαινιάζει την Προανακοίνωση της Πρώτης Πρόσκλησης υποβολής προτάσεων κοινών έργων.

Η πρώτη πρόσκληση έχει συνολικό προϋπολογισμό: 44.982.682,33 EUR (ΕΕ &; Εθνικοί Πόροι). Η παρούσα πρόσκληση αφορά το Στάδιο Α – Υποβολή από δυνητικούς δικαιούχους ενός Εννοιολογικού Σημειώματος που αποτελείται από μια σύντομη επισκόπηση της ιδέας τους για το έργο με πληροφορίες σχετικά με την υλοποίηση.

Στο υπόμνημα καταγράφονται εν συντομία i) σύντομη περιγραφή της πρότασης έργου, ii) το σχήμα εταιρικής σχέσης, iii) οι προτεινόμενες δράσεις και οι δείκτες του προγράμματος στους οποίους αντιστοιχούν, iv) ο ενδεικτικός προϋπολογισμός των δράσεων, v) η επιλεξιμότητα των δικαιούχων που συμμετέχουν στο πρόγραμμα εταιρικής σχέσης, vi) η προστιθέμενη αξία της διασυνοριακής συνεργασίας, vii) τη συσχέτιση με τους ειδικούς στόχους της πρόσκλησης.

Το Πρόγραμμα είναι στην ευχάριστη θέση να ενημερώσει όλους τους δυνητικούς δικαιούχους ότι εντός 30 ημερών από τη σημερινή προαναγγελία θα προκηρυχθεί η πρώτη πρόσκληση υποβολής προτάσεων.

Η προαναγγελία της πρόσκλησης απευθύνεται σε:

α) εθνικοί, περιφερειακοί ή τοπικοί δημόσιοι φορείς·

β) οργανισμούς δημοσίου δικαίου (όπως ορίζονται στο άρθρο 2 παράγραφος 4 της οδηγίας 2014/24/ΕΕ)·

γ) οργανισμοί ιδιωτικού δικαίου και οργανισμοί ιδιωτικού δικαίου μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα·

δ) διεθνείς οργανισμούς καταχωρισμένους σύμφωνα με το εθνικό δίκαιο των κρατών μελών του προγράμματος·

ε) Ευρωπαϊκός Όμιλος Εδαφικής Συνεργασίας (ΕΟΕΣ) καταχωρισμένος σύμφωνα με το εθνικό δίκαιο των κρατών μελών του προγράμματος.

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ 

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022