Παρασκευή, 04 Μαΐου 2018 17:40

Προτάσεις Μάκαρη στο Eπιμελητήριο Μεσσηνίας για την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ενημέρωση για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο επιχειρηματικός κόσμος της Καλαμάτας, ζήτησε η δημοτική παράταξη της μείζονος μειοψηφίας του Δήμου Καλαμάτας με επίσκεψη της στο  Επιμελητήριο Μεσσηνίας.

Συγκεκριμένα μεταξύ άλλων ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας  Μανώλης Μάκαρης , τόνισε πως η συζήτηση  περιελάμβανε και  τα ακόλουθα:

Την ανάγκη εκπόνησης ενός κανονισμού λειτουργίας και εκμετάλλευσης του αιγιαλού και της παραλίας  μετά από διαβούλευση με τους επαγγελματίες και όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, κάτι που  ως γνωστόν αποτελεί πάγια θέση της παράταξής μας.

Τη λήψη μέτρων για την πάταξη του παρεμπορίου που αποτελεί πληγή για την υγιή επιχειρηματικότητα και τον επικουρικό ρόλο που μπορεί να έχει σε αυτή τη προσπάθεια η δημοτική αστυνομία.

Την ανακατασκευή του κτιρίου στις πρώην Σχολές Παπαφλέσσα με την υπαγωγή του σε χρηματοδοτικό πρόγραμμα ΕΣΠΑ και την αξιοποίηση του   από κοινού με τον Δήμο Καλαμάτας.

Την προτεραιότητα βελτίωσης των υποδομών της πόλης με κύρια θέματα την αναβάθμιση του βιολογικού καθαρισμού με την διαχείριση της λυματολάσπης,τις οδικές υποδομές, την επαναλειτουργία τρένου και την  αναβάθμιση του αεροδρομίου και του λιμανιού.

Τη δημιουργία κέντρου στήριξης της επιχειρηματικότητας στο Δήμο Καλαμάτας σε συνεργασία με το Επιμελητήριο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/2018

Περισσότερο διαβασμένα