Τετάρτη, 11 Απριλίου 2018 13:33

Σεμινάριο για τις πωλήσεις στη Λακωνία

Σεμινάριο για τις πωλήσεις στη Λακωνία

«Τεχνικές Πωλήσεων και Διαπραγματεύσεων» είναι το θέμα ανοιχτού σεμιναρίου που διοργανώνει το Επιμελητήριο Λακωνίας, σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρία Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ).

Το σεμινάριο απευθύνεται σε όλους εκείνους που έρχονται σε επαφή με τον πελάτη ώστε να επιτευχθεί μία πώληση.

Το σεμινάριο, διάρκειας 16 ωρών, θα διεξαχθεί το Σάββατο 28/04/2018 και την Κυριακή 29/04/2018 και ώρες 10:00-18:00. Ο τόπος διεξαγωγής θα εξαρτηθεί από το πλήθος των αιτήσεων ανά περιοχή.

Εισηγητής του σεμιναρίου θα είναι ο κ. Περικλής Κατριβάνος, κάτοχος ΜΒΑ από το Nottingham Trent University με 20ετή εμπειρία στον τομέα των πωλήσεων, έχει διατελέσει διευθυντικό στέλεχος στα τμήματα πωλήσεων τόσο πολυεθνικών όσο και ελληνικών εταιρειών.

Στους συμμετέχοντες θα αποδοθεί πιστοποιητικό παρακολούθησης.

Για τα μέλη του Επιμελητηρίου Λακωνίας, με απαραίτητη προϋπόθεση την ταμειακή τους ενημερότητα, το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα 40 € / άτομο, ενώ για τα μη μέλη ή για τα μέλη με ανεξόφλητες συνδρομές προς το Επιμελητήριο το κόστος ανέρχεται στα 70,00€ / άτομο.

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων: Παρασκευή 20 Απριλίου 2018. Οι αιτήσεις θα κατατίθενται συνοδευόμενες από το αποδεικτικό κατάθεσης των χρημάτων, ταχυδρομικώς, με φαξ στο 2733022008 ή ηλεκτρονικά στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Υπεύθυνη προγράμματος: Ελένη Γκαραβέλη, προϊσταμένη Διεύθυνσης του Επιμελητηρίου Λακωνίας. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το Επιμελητήριο Λακωνίας, τηλ. 2733022279 κ. Γ. Χαλουλάκο εσωτ. 26 και κ. Ε. Γκαραβέλη εσωτ. 5 & e-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ 

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022