Πέμπτη, 15 Μαρτίου 2018 16:12

Δυναμική παρουσία της Πελοποννήσου στην Food Expo 2018

Στη μεγαλύτερη έκθεση τροφίμων και ποτών Food Expo 2018, έδωσε το «παρών» η  Πελοπόννησος, από τις 10 έως τις 12 Μαρτίου 2018, στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo.

Στο περίπτερο της «Μυθικής Πελοποννήσου» το οποίο έγινε πόλος έλξης και αποδέκτης μεγάλου αριθμού επισκεπτών, φιλοξενήθηκαν περισσότερες από 40 μικρομεσαίες επιχειρήσεις τυποποιημένων τροφίμων και ποτών. Οι παραγωγοί πρόβαλαν τα ποιοτικά πελοποννησιακά προϊόντα ενώ έκαναν αρκετές b2b επιχειρηματικές συναντήσεις με εταιρείες και έμπορους από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Την Κυριακή 11 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε εξειδικευμένη εκδήλωση της περιφέρειας, όπου παρουσιάστηκαν μοναδικές παραδοσιακές συνταγές με έμφαση στο πελοποννησιακό πρωινό., στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο γαστρονομικών εκδηλώσεων της Food Expo.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν τα μέλη της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος Μιχάλης Αγγελόπουλος και Κωνσταντίνος Ξιάρχος και ο τροφογράφος «Γαστροναύτης» Πάνος Παπανικολόπουλος. Εντυπωσίασαν ιδιαιτέρως οι ίδιοι οι παραγωγοί οι οποίοι παρουσίασαν οικογενειακές επιχειρήσεις, τα προϊόντα τους και περιέγραψαν τους αυθεντικούς τρόπους παραγωγής που εφαρμόζουν.

Επόμενος σταθμός για τα πελοποννησιακά προϊόντα η διεθνής έκθεση για το κρασί Prowein στο Ντίσελντορφ όπου θα συμμετέχει η περιφέρεια Πελοποννήσου σε συνεργασία με την Ένωση Οινοπαραγωγών Αμπελώνα Πελοποννήσου.

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ και για την online εδώ

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022

Περισσότερο διαβασμένα