Σάββατο, 03 Μαρτίου 2018 23:08

Νέα μέλη στην πρωτοβουλία "ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ" κατά την παρουσίασή της στην Καλαμάτα (VIDEO - PHOTOS)

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Τέσσερα νέα μέλη εντάχθηκαν στην πρωτοβουλία "ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ", κατά την συνάντηση παραγωγικών και μεταποιητικών επιχειρήσεων της  στην Καλαμάτα.

Πρόκειται για την καλαματιανή «Ποτοποιία Καλλικούνης», την «Απόστολος Παπαδόπουλος Meat Company»,  την χαρτοβιομηχανία «Tottis Pack» και την «Draculi Coffee».

Δείτε το βίντεο:

Η πρωτοβουλία "ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ" πραγματοποίησε την 4η ολομέλειά της το περασμένο Σάββατο στην Καλαμάτα. Η εκδήλωση ξεκίνησε με χαιρετισμό της αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας Ελένης Αλειφέρη. Στη συνέχεια ο πρόεδρος του "ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ" Άγις Πιστιόλας μίλησε για την πρωτοβουλία, τονίζοντας ότι πρόκειται για μία κοινότητα εξωστρεφών, παραγωγικών - μεταποιητικών επιχειρήσεων, ελληνικής ιδιοκτησίας που αποσκοπεί στην ανάδειξη και την προώθηση του σύγχρονου παραγωγικού μοντέλου στην χώρα μας. Σημείωσε επίσης ότι οι τρεις βασικοί τομείς της Ελλάδας είναι ο τουρισμός, ο εφοπλισμός και η αγροδιατροφή, επισημαίνοντας ότι η Μεσσηνία έχει σίγουρα τα δύο από τα τρία. Ο κ. Πιστιόλας ανέφερε ακόμη ότι τα "ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ" είναι μια ιδιωτική πρωτοβουλία που θέλει να μεγαλώσει δυναμώνοντας τις επιχειρήσεις που συμμετέχουν, τις οποίες χαρακτήρισε μαχητές της παραγωγικής επιχειρηματικότητας, ενώ εξέφρασε την επιθυμία της πρωτοβουλίας για τη δημιουργία ελληνικού μουσείου επιχειρηματικότητας. Η ομιλία συνεχίστηκε με αναφορά στα κριτήρια αξιολόγησης των επιχειρήσεων, το κυριότερο των οποίων είναι να έχουν βάση των δραστηριοτήτων τους την Ελλάδα. Την πιστοποίηση πραγματοποιεί η Eurocert, η οποία κάνει την αξιολόγηση και αποδίδει το σήμα "ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ".

Στην εκδήλωση, που ολοκληρώθηκε με την απονομή των πιστοποιητικών στα 4 νέα μέλη, παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων ο αντιπεριφερειάρχης Περικλής Μαντάς, οι πρόεδροι των επιμελητηρίων Μεσσηνίας, Αρκαδίας και Αχαΐας και επιχειρηματίες - μέλη της πρωτοβουλίας και των νομών της Πελοποννήσου.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/2018

Περισσότερο διαβασμένα