Πέμπτη, 08 Φεβρουαρίου 2018 11:40

Οι επιχειρήσεις της Αχαΐας ζητούν τη βοήθεια του κράτους

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Αισιόδοξα μηνύματα για τις εξαγωγές, αλλά και αιτήματα για θέσπιση κινήτρων και υλοποίηση των δεσμεύσεων του κράτους σε εκδήλωση του Επιμελητηρίου Αχαΐας.

Παρουσία του αναπληρωτή υπουργού Οικονομίας και Ανάπτυξης Αλέξη Χαρίτση το Επιμελητήριο Αχαΐας έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του τη Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου.

Ο πρόεδρος του επιμελητηρίου Πλάτωνας Μαρλαφέκας κόβοντας την πίτα ευχήθηκε ευημερία και ανάπτυξη, ενώ στον σύντομο χαιρετισμό του ζήτησε την θέσπιση κινήτρων που θα βοηθήσουν τις επιχειρήσεις να αναπτυχθούν, καθώς και την υλοποίηση υποδομών οι οποίες είναι εντελώς αναγκαίες -όπως σημείωσε- προκειμένου να υπάρξει ανταγωνιστικότητα.  Ο κ. Μαρλαφέκας τόνισε επίσης την άριστη συνεργασία που έχει με τον κ. Χαρίτση.

Ο κ. Χαρίτσης από την πλευρά του ζήτησε περισσότερη δουλειά από όλους και έδωσε ένα αισιόδοξο μήνυμα για το μέλλον της χώρας μέσα στο 2018.

Στη συνέχεια χαιρετισμό απηύθυνε ο πρόεδρος του Enterprise Greece Χρήστος Στάικος, ο οποίος ανέφερε ότι οι εξαγωγές έχουν μία ανοδική πορεία.

Οι βουλευτές της Αχαΐας Νίκος Νικολόπουλος και Ανδρέας Κατσανιώτης ζήτησαν βοήθεια και την υλοποίηση των δεσμεύσεων του κράτους.

Στο ίδιο κλίμα και ο αντιπεριφερειάρχης Γρηγόρης Αλεξόπουλος τόνισε τη σπουδαιότητα της στήριξης του κράτους.