Πέμπτη, 25 Ιανουαρίου 2018 01:22

Το 5ο κατάστημά της εγκαινίασε η "Τσικάκης - Γιαννόπουλος" στην Καλαμάτα (βίντεο, φωτογραφίες)

To 5o κατάστημά της, αυτή τη φορά στην Καλαμάτα, εγκαινίασε η «Τσικάκης – Γιαννόπουλος». Τον αγιασμό τέλεσε ο μητροπολίτης Μεσσηνίας Χρυσόστομος, ο οποίος εξήρε την προσπάθεια της επιχείρησης σε δύσκολους καιρούς, εκφράζοντας την ελπίδα και άλλες επιχειρήσεις να προβούν σε ανάλογα επιχειρηματικά βήματα για την ανάκαμψη της οικονομίας του τόπου.

«Tέτοιες αποφάσεις δίνουν ελπίδα, προσδοκία και κουράγιο πως όλα μπορούν να ξαναβρούν τη σωστή τους πορεία για το κοινό καλό και την ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας» -όπως είπε.

Ευχήθηκε καλές δουλειές και να επικρατεί μεταξύ των εργαζομένων και των συνεταίρων, ειρήνη, ομόνοια, ομοψυχία και δικαιοσύνη μεταξύ τους.

Ο Παναγιώτης Τσικάκης τόνισε πως η δυναμική παρουσία της εταιρείας στην αγορά και κυρίως στον χώρο των τροφίμων ξεκίνησε στις αρχές του 1970 με πρωτοπόρους τους Λάμπρο Τσικάκη και Γιώργο Γιαννόπουλο, οι οποίοι τότε δημιούργησαν μια μικρή χοιροτροφική μονάδα λίγο έξω από τη Σπάρτη. Από τότε και μέχρι σήμερα, «βήμα - βήμα και με αποφασιστικότητα, έχουν δημιουργηθεί ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 400 στρεμμάτων στους πρόποδες του Ταϋγέτου, που εξασφαλίζουν με πιο σύγχρονο τρόπο την παραγωγική διαδικασία».

Σημείωσε πως η εταιρεία απασχολεί 110 εργαζομένους και πως στόχος όλων είναι η παραγωγή και διάθεση του καλύτερου ελληνικού χοιρινού.

«Δεν αφήνουμε τίποτα στην τύχη του, δεν αφήνουμε τίποτα σε άλλους» τόνισε κι έκλεισε λέγοντας πως: «Σήμερα σας προσκαλέσαμε στο τραπέζι μας με την ευχή και την επιθυμία αύριο να είμαστε και στο δικό σας τραπέζι».

Ο Ηλίας Γιαννόπουλος εξέφρασε την ευχαριστίες τους σε όλους και ειδικά σε εκείνους που εμπνεύστηκαν τη δημιουργία αυτού του 5ου καταστήματος στην Καλαμάτα, το οποίο βρίσκεται στη συμβολή των οδών Κρήτης και Βύρωνος 138.

Κέλλυ Δημητρούλια

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ και για την online εδώ

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022

Περισσότερο διαβασμένα