Παρασκευή, 15 Δεκεμβρίου 2017 19:01

Νέα διάκριση της εταιρίας "Κλήμης"

Έπαινο καινοτόμου προϊόντος έλαβε η μεσσηνιακή εταιρεία "Κλήμης" (Βασ. & Αικ. Κοτταρίδη ΟΕ) στα Made in Greece Awards 2017 για το κάρβουνο που παράγει από το κουκούτσι της ελιάς.

Η τελετή απονομής των βραβείων πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Τα βραβεία αυτά πραγματοποιούνται κάθε δύο χρόνια από το 2013 και θεσπίστηκαν από την Ελληνική Ακαδημία Μάρκετινγκ υπό την αιγίδα του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. Σκοπό έχουν να αναδείξουν και να επιβραβεύσουν τις επιχειρήσεις που παράγουν στην Ελλάδα και δίνουν ιδιαίτερη βαρύτητα στην ποιότητα, στην καινοτομία, στην εξωστρέφεια και στη δύναμη των επωνύμων προϊόντων τους, ενώ επιτυγχάνουν εξαιρετικές επιδόσεις δημιουργώντας σημαντική προστιθέμενη αξία για την ελληνική οικονομία. Το βραβείο παρέλαβε η κ. Κοτταρίδη Κλημεντία CEO της εταιρείας από τον αν. γενικό διευθυντή Πωλήσεων & Marketing Ομίλου Interamerican και πρόεδρο του Ελληνικού Ινστιτούτου Μάρκετινγκ Φραγκουλόπουλο Μάρκο.

Η εταιρία "Κλήμης" είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που ιδρύθηκε στην Καλαμάτα το 1968. Δραστηριοποιείται κυρίως με τη παραγωγή ασβέστη, ενώ από το 1992 εφαρμόζει μία καινοτόμο μέθοδο με την οποία εκμεταλλεύεται πλήρως τα απόβλητα της κύριας παραγωγικής της διαδικασίας για την παραγωγή μπρικέτας κάρβουνου από το κουκούτσι της ελιάς. Το πυρηνοκάρβουνο "Κλήμης" είναι 100% φυσικό προϊόν, έχει μοναδικά πλεονεκτήματα κατά την χρήση του και χάρη σε αυτό η εταιρεία έχει διακριθεί σε ευρωπαϊκούς διαγωνισμούς περιβάλλοντος κατακτώντας την πρώτη θέση σε θέματα οικο-καινοτομίας, διαχείρισης φυσικών πόρων και εφαρμογής της κυκλικής οικονομίας.

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ και για την online εδώ

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022

Περισσότερο διαβασμένα