Κυριακή, 03 Δεκεμβρίου 2017 13:30

Διάκριση της εταιρείας "Κλήμης" στα Greek Exports Awards 2017

Το Bronze Award απέσπασε η Μεσσηνιακή εταιρεία ΚΛΗΜΗΣ (ΒΑΣ. & ΑΙΚ. ΚΟΤΤΑΡΙΔΗ ΟΕ). στην κατηγορία «Top Branded Export Product» των Greek Exports Awards 2017. Η τελετή απονομής των βραβείων πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 1η Δεκεμβρίου 2017 στο ξενοδοχείο Divani Apollon Palace & Thalasso στη Βουλιαγμένη.

Τα βραβεία Greek Exports Awards 2017 πραγματοποιήθηκαν για 6η συνεχή χρονιά, από την Ένωση Διπλωματικών Υπαλλήλων Οικονομικών & Εμπορικών Υποθέσεων (ΕΝΔΥ ΟΕΥ) του Υπουργείου Εξωτερικών σε συνεργασία με την Ethos Awards και το οικονομικό και επενδυτικό περιοδικό ΧΡΗΜΑ.
Στην κατηγορία αυτή των βραβείων εξετάστηκαν μια σειρά από παράμετροι όπως η καινοτομία που ενσωματώνει το προϊόν, οι χώρες και τα έτη που εξάγεται, τα πιστοποιητικά και οι διακρίσεις που έχει καθώς και τα ανταγωνιστικά του πλεονεκτήματα.
Η εταιρία "Κλήμης" κατάφερε να διακριθεί αφού εφαρμόζει μία καινοτόμο μέθοδο με την οποία εκμεταλλεύεται πλήρως τα απόβλητά της κύριας παραγωγικής της διαδικασίας για την παραγωγή μπρικέτας κάρβουνου από το κουκούτσι της ελιάς. Έχει διακριθεί στο παρελθόν σε Ευρωπαϊκούς διαγωνισμούς Περιβάλλοντος κατακτώντας την πρώτη θέση σε θέματα οικο-καινοτομίας, διαχείρισης φυσικών πόρων και εφαρμογή της κυκλικής οικονομίας. Επίσης, έχει εξαγωγική δραστηριότητα σε 9 χώρες ενώ εξάγει το κάρβουνο σε ποσοστό 23% της συνολικής της παραγωγής.

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ και για την online εδώ

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022

Περισσότερο διαβασμένα