Πέμπτη, 13 Φεβρουαρίου 2020 12:28

Κεντρική Αγορά και Παραλία συζητήθηκαν μεταξύ Βασιλόπουλου και Καββαθά

Οι αναπτυξιακές προοπτικές της Κεντρικής Αγοράς Καλαμάτας και του παραλιακού μετώπου της πόλης αποτέλεσαν το κύριο αντικείμενο συζήτησης μεταξύ του δημάρχου Καλαμάτας, Θανάση Βασιλόπουλου, και του προέδρου της ΓΣΕΒΕΕ, Γιώργου Καββαθά, σήμερα, στο δημαρχείο της μεσσηνιακής πρωτεύουσας.

Ο κ. Βασιλόπουλος ζήτησε από τη ΓΣΕΒΕΕ να προχωρήσει σε τεχνοοικονομική μελέτη σχετικά με την Κεντρική Αγορά, προκειμένου να διερευνηθούν οι προοπτικές ανάπτυξης και το ενδεχόμενο μιας θεματικής εμπορικής δραστηριότητας στο παραλιακό τμήμα.

Ειδικότερα, στη συνάντηση, στην οποία παρέστη και ο γενικός γραμματέας της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων Ελλάδας (ΓΣΕΒΕΕ), Σάκης Νικολόπουλος, τέθηκαν ζητήματα για την επιχειρηματικότητα στην περιοχή, με την ανάπτυξη κυρίως του θέματος που αφορά την Κεντρική Αγορά Καλαμάτας. 

Ένα άλλο θέμα ήταν το παραλιακό μέτωπο, το οποίο, όπως αναφέρθηκε, πρέπει να γίνει ελκυστικό με το αναπτυχθεί κάποια εμπορική δραστηριότητα. Σημαντική είναι η κατάθεση προτάσεων, τις οποίες, όπως είπε, οφείλουμε να αξιοποιήσουμε. 

Να σημειωθεί ότι η θητεία του δημάρχου από την ομοσπονδία έληξε μόλις εχθές, όπως και ο ίδιος ανέφερε. 

Δείτε το σχετικό βίντεο:

 

 

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

01/2020

Περισσότερο διαβασμένα