Πέμπτη, 01 Οκτωβρίου 2020 11:11

Επιπλέον πίστωση για το λιμάνι της Κυπαρισσίας από την Περιφέρεια Πελοποννήσου

Επιπλέον πίστωση 3.500.000 ευρώ θα λάβει από την Περιφέρεια Πελοποννήσου το έργο του λιμανιού της Κυπαρισσίας μέσα στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.

Αυτό γνωστοποίησε ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας, στη συνάντηση με τον δήμαρχο Τριφυλίας Γιώργο Λεβεντάκη που είχε το βράδυ της Τρίτης 29 Σεπτεμβρίου, στην Καλαμάτα, στο Διοικητήριο της Π.Ε. Μεσσηνίας.

Ο περιφερειάρχης ενημέρωσε τον δήμαρχο, εξ άλλου, ότι σύντομα ξεκινά και το έργο στον Μάραθο, το οποίο τελεί εν αναμονή της ολοκλήρωσης των τυπικών διαδικασιών που προβλέπονται από την Ευρωπαϊκή Ενωση.

Ακόμα, υπενθύμισε ότι στο πρόγραμμα της Περιφέρειας περιλαμβάνεται και η μελέτη για την δημιουργία αθλητικού χώρου στην Κυπαρισσία, στην έκταση την οποία η Περιφέρεια παραχώρησε στον δήμο για τον συγκεκριμένο σκοπό και μόνο.

Από την πλευρά του, ο Γ. Λεβεντάκης ζήτησε από τον περιφερειάρχη συνδρομή προκειμένου να εκπονηθεί η μελέτη βελτίωσης του δρόμο Φιλιατρά – Χριστιάνοι, όπου έχει γίνει ήδη δέσμευση 600.000 ευρώ για τον προαύλιο χώρο του ναού της Μεταμόρφωσης του Σωτήρος.

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ και για την online εδώ

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022

Περισσότερο διαβασμένα