Τρίτη, 10 Ιουλίου 2018 14:37

«Καπετάν Βασίλης» ονομάστηκε το Δημοτικό Γήπεδο Διαβολιτσίου (βίντεο, φωτογραφίες)

Το όνομα του αείμνηστου επιχειρηματία καπετάν Βασίλη Κωνσταντακόπουλου φέρει πλέον το Δημοτικό Γήπεδο Διαβολιτσίου, η τελετή ονοματοδοσίας του οποίου πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο, παρουσία του αναπληρωτή υπουργού Οικονομίας και Ανάπτυξης Αλέξη Χαρίτση.

Η τελετή διοργανώθηκε από τον Αθλητικό Όμιλο Διαβολιτσίου.

Δείτε το βίντεο:

Ύστερα από τον αγιασμό, απηύθυνε χαιρετισμό αρχικά ο πρόεδρος του ΑΟΔ Γιάννης Κωνσταντάρας, ο οποίος επέδωσε τιμητική πλακέτα στον γιο του αείμνηστου καπετάν Βασίλη, Αχιλλέα Κωνσταντακόπουλο. Ο κ. Κωνσταντακόπουλο, συγκινημένος εξέφρασε τις ευχαριστίες του και στάθηκε στην αγάπη που είχε ο πατέρας του στη γενέτειρά του. Σημείωσε μεταξύ άλλων πως «θα ακολουθούμε τα βήματά του και εμπνεόμαστε από αυτά που ήθελε να κάνει για την περιοχή».

Από τη μεριά του ο αν. υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης Αλέξης Χαρίτσης, που κατάγεται από την περιοχή, στο πλαίσιο του χαιρετισμού του, αναφέρθηκε στα έργα της περίφραξης του γηπέδου και των αποδυτηρίων, τα οποία -εν αναμονή του τεχνικού δελτίου από τον δήμο Οιχαλίας- πρόκειται να προχωρήσουν για χρηματοδότηση.

Μίλησαν ακόμα ο επιχειρηματίας και παράγοντας της ομάδας Βασίλης Χαρίτσης, η αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Ελένη Αλειφέρη και ο δήμαρχος Οιχαλίας Αριστείδης Σταθόπουλος.

Πριν την ολοκλήρωση της τελετής με την απονομή μεταλλίων στις ομάδες που συμμετείχαν στο 6ο τουρνουά ακαδημιών ποδοσφαίρου «Καπετάν Βασίλης Κωνσταντακόπουλος», ο πρόεδρος του New York College Ηλίας Φούτσης ανακοίνωσε πως καθιερώνεται μια υποτροφία κάθε χρόνο για τον αριστούχο μαθητή του Αθλητικού Ομίλου Διαβολιτσίου.

Στην εκδήλωση παρέστησαν μεταξύ άλλων οι πρόεδροι των Επιμελητηρίων Μεσσηνίας και Αχαΐας αντίστοιχα Βαγγέλης Ξυγκώρος και Πλάτων Μαρλαφέκας, στελέχη Costa Navarino και της ΤΕΜΕΣ, πρώην δήμαρχοι, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Μεσσηνίας Βασίλης Σπηλιώτης και παράγοντες του ποδοσφαίρου.

 

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ και για την online εδώ

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022

Περισσότερο διαβασμένα