Παρασκευή, 02 Μαρτίου 2018 13:02

Πάνω από 300 αθλητές στο Μαθητικό Πρωτάθλημα Σκακιού Δυτ. Κρήτης

Το Μαθητικό Πρωτάθλημα Σκακιού Δυτ. Κρήτης «Σχολικά Δυτικής Κρήτης 2018» θα διεξαχθεί αύριο Σάββατο 3 και μεθαύριο Κυριακή 4 Μαρτίου, στο Τσατσαρωνάκειο Ίδρυμα.

Οι μαθητές θα χωριστούν ανά τάξη και θα αγωνιστούν με παιδιά ίδιας τάξης. Οι νικητές και νικήτριες κάθε τάξης θα βραβευθούν με κύπελλα και μετάλλια, ενώ θα υπάρχουν διπλώματα για όλους τους συμμετέχοντες. Επίσης, 15 μαθητές από κάθε τάξη προκρίνονται για την τελική φάση του Παγκρήτιου Πρωταθλήματος. Η διοργάνωση θα γίνει το Σάββατο από τις 14.00 έως τις 21.00 και την Κυριακή από τις 10.00 έως τις 15.00.

Η διοργάνωση θα φιλοξενήσει πάνω από 300 ενεργούς αθλητές, ενώ αναμένεται να προσελκύσει περίπου 1.000 άτομα συνολικά, αναφέρεται σε ανακοίνωση του Αθλητικού Ομίλου Κισσάμου.

Η εκδήλωση διοργανώνεται από τον Α.Ο. Κισσάμου και την Σκακιστική Ακαδημία Χανίων Σαμαριά, σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Κισάμου & Σελίνου, την περιφέρεια Κρήτης, την Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, τον δήμο Κισάμου και την Ε.Σ.Σ.Κ, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων.

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ και για την online εδώ

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022

Περισσότερο διαβασμένα