Πέμπτη, 26 Μαρτίου 2020 14:10

Θέλουν ολοκλήρωση της σεζόν παίκτες και προπονητές της Basket League

Εχθές ο ΕΣΑΚΕ εισηγήθηκε την οριστική διακοπή του πρωταθλήματος, κάτι που βρήκε αντίθετους τους ΠΣΑΚ και ΣΕΠΚ.

Σήμερα ο ΠΣΑΚ απέστειλε επιστολή στον ΕΣΑΚΕ, για να τονίσει και πάλι την πρόθεση των παικτών για ολοκλήρωση της σεζόν και για να καταθέσει πρόταση αναφορικά με τα συμβόλαια.
Ο Σύνδεσμος των Παικτών τόνισε μέσω ανακοίνωσης πως οι αθλητές είναι πρόθυμοι να αγωνιστούν ακόμη κι εν μέσω καλοκαιριού αν χρειαστεί, ώστε να ολοκληρωθεί κανονικά το πρωτάθλημα, ενώ παρόμοια στάση κράτησε κι αυτός των Προπονητών.
Η συγκεκριμένη πρόθεση υπογραμμίζεται επίσης στην επιστολή που έστειλε ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών στον ΕΣΑΚΕ, στην οποία σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχει επίσης η πρόταση να τους καταβληθεί το 80% των συμφωνηθέντων, εφόσον δεν καταστεί δυνατό να επιστρέψουν οι ομάδες στα παρκέ τη φετινή αγωνιστική περίοδο. Εκτός των άλλων, ο ΠΣΑΚ πρότεινε την πραγματοποίηση τηλεδιάσκεψης μεταξύ όλων των εμπλεκόμενων φορέων για να προκύψει απόφαση που θα ικανοποιεί άπαντες.
Θυμίζουμε ότι οι ομάδες στη διάρκεια της τηλεδιάσκεψης μεταξύ άλλων συμφώνησαν να καταβληθούν στους παίκτες τα δεδουλευμένα μέχρι τις 13 Μαρτίου, ημερομηνία κατά την οποία διεκόπη το πρωτάθλημα λόγω του κορονοϊού και μένει να δούμε τι θα προκύψει στις διαβουλεύσεις των επόμενων ημερών.

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ και για την online εδώ

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ANTHOKOMIKH 2024

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022

Περισσότερο διαβασμένα