Τρίτη, 01 Οκτωβρίου 2019 18:50

Στην Καλαμάτα συνεδριάζει ο Σύνδεσμος Αγροτικών Συνεταιριστικών Οργανώσεων και Επιχειρήσεων Ελλάδος

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Από πρόσφατη έκτακτη συνεδρίαση στο Βόλο
Από πρόσφατη έκτακτη συνεδρίαση στο Βόλο

Στην Καλαμάτα θα συνεδριάσει το ερχόμενο Σάββατο 12 Οκτωβρίου, ο Σύνδεσμος Αγροτικών Συνεταιριστικών Οργανώσεων και Επιχειρήσεων Ελλάδος (Σ.Α.Σ.Ο.Ε.Ε.), ο οποίος έχει ως μέλη του περισσότερους από 100 υγιείς συνεταιρισμούς από τον Έβρο μέχρι την Κρήτη, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση. Το Διοικητικό Συμβούλιο αυτή τη φορά επέλεξε τη Μεσσηνιακή πρωτεύουσα και τις εγκαταστάσεις του Αγροτικού Συνεταιρισμού "Ένωση Μεσσηνίας" ενόψει της επικείμενης ελαιοκομικής περιόδου.

Την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου στις εγκαταστάσεις του Αγροτικού Συνεταιρισμού ‘’Ένωση Μεσσηνίας’’ θα πραγματοποιηθεί συνάντηση με συνεταιρισμούς της Μεσσηνίας για τα φλέγοντα ζητήματα του πρωτογενή τομέα.

Το Σάββατο 12 Οκτωβρίου στην αίθουσα του Παλαιού Δημαρχείου – Αριστομένους 28 από τις 9 π.μ. έως και τις 10 π.μ. θα πραγματοποιηθεί  κλειστή συνεδρίαση των μελών του Δ.Σ.

Από τις 10π.μ.  έως και τις 12 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί ανοιχτή ειδική συνεδρίαση, παρουσία θεσμικών φορέων, με σκοπό την καταγραφή και συζήτηση για ζητήματα του πρωτογενή τομέα του νομού Μεσσηνίας.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/2019

Περισσότερο διαβασμένα