Τρίτη, 01 Οκτωβρίου 2019 18:50

Στην Καλαμάτα συνεδριάζει ο Σύνδεσμος Αγροτικών Συνεταιριστικών Οργανώσεων και Επιχειρήσεων Ελλάδος

Από πρόσφατη έκτακτη συνεδρίαση στο Βόλο
Από πρόσφατη έκτακτη συνεδρίαση στο Βόλο

Στην Καλαμάτα θα συνεδριάσει το ερχόμενο Σάββατο 12 Οκτωβρίου, ο Σύνδεσμος Αγροτικών Συνεταιριστικών Οργανώσεων και Επιχειρήσεων Ελλάδος (Σ.Α.Σ.Ο.Ε.Ε.), ο οποίος έχει ως μέλη του περισσότερους από 100 υγιείς συνεταιρισμούς από τον Έβρο μέχρι την Κρήτη, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση. Το Διοικητικό Συμβούλιο αυτή τη φορά επέλεξε τη Μεσσηνιακή πρωτεύουσα και τις εγκαταστάσεις του Αγροτικού Συνεταιρισμού "Ένωση Μεσσηνίας" ενόψει της επικείμενης ελαιοκομικής περιόδου.

Την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου στις εγκαταστάσεις του Αγροτικού Συνεταιρισμού ‘’Ένωση Μεσσηνίας’’ θα πραγματοποιηθεί συνάντηση με συνεταιρισμούς της Μεσσηνίας για τα φλέγοντα ζητήματα του πρωτογενή τομέα.

Το Σάββατο 12 Οκτωβρίου στην αίθουσα του Παλαιού Δημαρχείου – Αριστομένους 28 από τις 9 π.μ. έως και τις 10 π.μ. θα πραγματοποιηθεί  κλειστή συνεδρίαση των μελών του Δ.Σ.

Από τις 10π.μ.  έως και τις 12 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί ανοιχτή ειδική συνεδρίαση, παρουσία θεσμικών φορέων, με σκοπό την καταγραφή και συζήτηση για ζητήματα του πρωτογενή τομέα του νομού Μεσσηνίας.

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ και για την online εδώ

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022

Περισσότερο διαβασμένα