Πέμπτη, 29 Φεβρουαρίου 2024 15:04

Η ΕΒΥΠ ενισχύει την προστασία της βιοποικιλότητας στο δάσος της Δαδιάς

Η EVYP Crop Biostimulation Technologies, θυγατρική της ΕΒΙΕ Ι. ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ ΑΕ, στο πλαίσιο της συμμετοχής τους στην 30η Διεθνή Έκθεση Agrotica, προχώρησε σε δωρεά προς την Εταιρεία Προστασίας Βιοποικιλότητας Θράκης για την αναβίωση του Δάσους Δαδιάς μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές του καλοκαιριού του 2023.

Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

Η EVYP Crop Biostimulation Technologies συμμετείχε με μεγάλη επιτυχία στην 30η Διεθνή Έκθεση Agrotica. Χιλιάδες επισκέπτες από την Ελλάδα, την Κύπρο και το εξωτερικό πέρασαν από το περίπτερο μας, μοιράστηκαν με ενθουσιασμό τις εξαιρετικές επιδόσεις του AMINO16 στις καλλιέργειες τους, ενημερώθηκαν για τη νέα Premium σειρά βιοδιεγερτών AMINO CELL, γύρισαν τον Τροχό της Ζωής για την αναβίωση του Δάσους Δαδιάς, και συμμετείχαν στο μεγάλο διαγωνισμό μας με δώρο 500 Λίτρα βιοδιεγερτών σε 5 παραγωγούς.

Η φετινή μας συμμετοχή στην έκθεση Agrotica σφραγίστηκε από τη δωρεά που κάναμε για την αναβίωση του Δάσους Δαδιάς μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές του καλοκαιριού του 2023. Συνολικά, δωρίσαμε περισσότερα από €6’000 στην Εταιρεία Προστασίας Βιοποικιλότητας Θράκης για να συνεχίσουν το εξαιρετικό τους έργο που είναι η προστασία της βιοποικιλότητας του Δάσους της Δαδιάς.

Στον πυρήνα της εταιρικής μας ταυτότητας βρίσκονται η αειφόρος γεωργική ανάπτυξη και η προστασία του περιβάλλοντος μέσω της μείωσης χρήσης φυτοπροστατευτικών προϊόντων και λιπασμάτων. Η EVYP παραμένει πάντα πιστή στη δέσμευση της για παραγωγή καινοτόμων ελληνικών προϊόντων, κατάλληλα για τη συμβατική και βιολογική γεωργία,, ασφαλή για τον αγρότη και τον καταναλωτή.

Δείτε ακόμη:

 

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ και για την online εδώ

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022

Περισσότερο διαβασμένα