Πέμπτη, 11 Μαϊος 2023 14:46

Κινητοποίηση αγροτών έξω από το δημαρχείο Πύλου

Κινητοποίηση αγροτών έξω από το δημαρχείο Πύλου

Στην κινητοποίηση, που έγινε στο δημαρχείο Πύλου από τον αγροτικό σύλλογο Χανδρινού και περιφέρειας οι αγρότες της περιοχής, απαίτησαν από το δήμο Πύλου-Νέστορος τα ακόλουθα:

1) Την ολοκλήρωση του αρδευτικού δικτύου Κάμπου-Χανδρινού-Στενωσιάς καθώς και τη διόρθωση όλων των κακοτεχνιών του έργου που έχει υλοποιηθεί ώστε να γίνει σύγχρονο και λειτουργικό. 2) Την αποκατάσταση  της πηγής  "Μάτι". 3) Την επίλυση όλων των προβλημάτων που παρουσιάζει  το αρδευτικό δίκτυο  Χανδρινού-Πλατανόβρυσης. 
Ο δήμαρχος από την πλευρά του υποσχέθηκε ότι οι εργασίες  για την ολοκλήρωση του αρδευτικού δικτύου Κάμπου-Χανδρινού-Στενωσιάς  θα ξεκινήσουν μέσα στις επόμενες 10 μέρες  και ότι  θα προσπαθήσει για την άμεση επίλυση των προβλημάτων άρδευσης ολόκληρης της περιοχής . Ο αγροτικός σύλλογος Χανδρινού περιμένει από τον κύριο δήμαρχο να τηρήσει τις δέσμευσης του, ειδάλλως οι αγρότες  δηλώνουν ότι προβλέπεται ένα θερμό καλοκαίρι με τα τρακτέρ στο δρόμο. 
Τα μέλη του αγροτικού συλλόγου Χανδρινού συνεχίζουν τον αγώνα τους, παλεύουν για σύγχρονα δίκτυα άρδευσης, την αξιοποίηση του δυναμικού των πηγών και των ποταμών της περιοχής συνάμα με την  αξιοποίηση των πλέον σύγχρονων επιστημονικών και τεχνολογικών μεθόδων κατασκευής έργων. Καταλήγουν πως το νερό είναι πηγή ζωής για τους ίδιους και τις καλλιέργειές τους.

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ 

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022