Πέμπτη, 22 Δεκεμβρίου 2022 10:43

Συνεδρίασε χθες 21 Δεκεμβρίου η Ομάδα Εργασίας για το Βαμβάκι

Συνεδρίασε χθες 21 Δεκεμβρίου 2022 στο ΥΠΑΑΤ η Ομάδα Εργασίας σχετικά με τον τομέα του Βαμβακιού, που έχει συσταθεί με Υπουργική Απόφαση.

Η Ομάδα Εργασίας, της οποίας προεδρεύει η Γενική Γραμματέας Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Χριστιάνα Καλογήρου, απαρτίζεται συνολικά από 16 μέλη μεταξύ των οποίων οι πρόεδροι, της Διεπαγγελματικής Οργάνωσης Βάμβακος, Ευθύμιος Φωτεινός, της Πανελλήνιας Ένωσης Εκκοκκιστών Εξαγωγέων Βάμβακος, Αντώνης Σιάρκος, του Συνδέσμου Ελλήνων Βιομηχάνων Κλωστοϋφαντουργών, Ευριπίδης Δοντάς, του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Πολλαπλασιαστικού Υλικού, Αθανάσιος Τσούτσας, ο ομότιμος Καθηγητής, Χρήστος Αυγουλάς, καθώς και υπηρεσιακοί παράγοντες του ΥΠΑΑΤ, του ΟΠΕΚΕΠΕ και
του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ. Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης έγινε αναλυτική συζήτηση στα 5 θέματα της ημερήσιας διάταξης, που εκτός των άλλων περιελάμβανε την αξιολόγηση της απερχόμενης καλλιεργητικής περιόδου και τον προσδιορισμό δράσεων για την επόμενη. «Στόχος μας η ανάδειξη και η συνεχής αναβάθμιση του τομέα του βαμβακιού, προς όφελος των βαμβακοκαλλιεργητών και όλων των συντελεστών του σημαντικού αυτού κλάδου της οικονομίας μας», δήλωσε η Γενική Γραμματέας.

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ και για την online εδώ

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022

Περισσότερο διαβασμένα