Τρίτη, 10 Νοεμβρίου 2020 19:46

EcoPlant: Το επαναστατικό διάλυμα που βελτιώνει την παραγωγή

Το EcoPlant είναι ένα πρωτοποριακό υγρό διάλυμα ζύμωσης μικροβιακής προέλευσης και νανοβιοτεχνολογίας, που παράγεται μέσω μιας νέας γενιάς μικροβιακής ζύμωσης από διάφορα σάκχαρα (ζάχαρη, γλυκόζη, φρουκτόζη, γαλακτόζη, γλυκερίνη κλ.π.) καθώς και άλλα αγνά ανανεώσιμα βιολογικά θρεπτικά συστατικά, κατάλληλα για χρήση ως τρόφιμα.

Πρόκειται για ένα καινοτόμο προϊόν, ιδανικό για συμβατικές, βιολογικές και υδροπονικές καλλιέργειες, αλλά και για κάθε είδος φυτού, θάμνου και δέντρου.

Με το EcoPlant επιτυγχάνουμε επιθυμητά αποτελέσματα στην παραγωγή μας:

  • Επιταχύνει την ανάπτυξη.
  • Αυξάνει την ανθοφορία, την καρπόδεση και την καρποκράτηση.
  • Αυξάνει την παραγωγή.
  • Βελτιώνει την ποιότητα.
  • Ενδυναμώνει τους αμυντικούς μηχανισμούς.
  • Προστατεύει από παθογόνους μικροοργανισμούς (μύκητες, βακτήρια, έντομα).
  • Προστατεύει από χαμηλές θερμοκρασίες και παγετό.
  • Μειώνει το κόστος παραγωγής.
  • Μειώνει τη χρήση φυτοφαρμάκων και λιπασμάτων.
  • Εφαρμόζεται με διαφυλλικούς ψεκασμούς και ριζοπότισμα.

Στόχος με το EcoPlant είναι η βελτίωση της παραγωγής σε όλα τα επίπεδα.

Η χρήση του EcoPlant συμβάλλει στην αύξηση της παραγωγής, της ποιότητας, του βάρους και της διατηρησιμότητας των καρπών, καθώς και στην αποφυγή σκασιμάτων.

Επίσης, βοηθάει το φυτό να ενδυναμώσει τους αμυντικούς του μηχανισμούς αλλά και το ριζικό του σύστημα, με αποτέλεσμα να ριζώνει βαθύτερα και να μην αντιμετωπίζει φαινόμενα ξηρασίας, καθώς εξασφαλίζει υγρασία από το έδαφος.

Λόγω των μικροκρυστάλλων που περιέχει, δίνει τη δυνατότητα στο ριζικό σύστημα να απορροφά ό,τι δεν κατακρατείτε κατά τη διάρκεια της εφαρμογής του. 

Το EcoPlant μπορεί  να χρησιμοποιηθεί ακόμη και κατά την περίοδο της συγκομιδής, διότι δεν είναι τοξικό. Επίσης, μπορεί να χρησιμοποιηθεί συνδυαστικά με κάθε φυτοφάρμακο ή λίπασμα χρησιμοποιείται.

Στόχος είναι με τη χρήση του EcoPlant να μειωθούν τα φυτοφάρμακα και τα λιπάσματα, αφού το προϊόν συμβάλλει σημαντικά στη θρέψη των φυτών, μειώνοντας τη χρήση λιπασμάτων, αλλά και τη χρήση φυτοφαρμάκων, διότι έχει φυτοπροστατευτικές ιδιότητες.

Αξίζει ακόμα να σημειωθεί, πως έχει παρατηρηθεί σημαντική μείωση του κόστους παραγωγής, σε περιοχές που αυτό το κόστος είναι σημαντικά επιβαρυμένο.

Πρόκειται για ένα επαναστατικό διάλυμα, το οποίο όχι μόνο έχει θετική επίδραση στα φυτά αλλά είναι και ακίνδυνο στην εφαρμογή του.

 

τηλ. 2721403234, 6986843893, 6942065876

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

fb: EcoPlant SmartAgro 

website: ecoplantsmartagro.gr

 

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ και για την online εδώ

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022

Περισσότερο διαβασμένα