Πέμπτη, 15 Οκτωβρίου 2020 09:45

Επίσκεψη Κ. Σκρέκα στο Κιλκίς για αρδευτικά έργα και φράγματα

Τα έργα αξιοποίησης των υδάτινων πόρων θα βρεθούν στο επίκεντρο της επίσκεψης που θα πραγματοποιήσει σήμερα Πέμπτη 15 Οκτωβρίου στην Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Κώστας Σκρέκας.

Η επίσκεψη του κ. Σκρέκα έρχεται έπειτα από πρόσκληση του Υφυπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Βουλευτή Κιλκίς, Γιώργου Γεωργαντά, με αντικείμενο τα αρδευτικά έργα.

Στόχος της Κυβέρνησης είναι να επιλύσει άμεσα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν υφιστάμενα έργα, ώστε να ολοκληρωθούν γρήγορα, μειώνοντας σημαντικά το κόστος άρδευσης για τους αγρότες.

Ο κ. Σκρέκας θα επισκεφθεί την περιοχή του Φράγματος Γουμένισσας, το αρδευτικό έργο της Αρτζάν Αματόβου, το Φράγμα Σελεμλή, τον Συνεταιριστικό Σύλλογο Μουριών και το Φράγμα Μεταξοχωρίου.

Το μεσημέρι θα συμμετέχει σε ευρεία σύσκεψη στα γραφεία της Αντιπεριφέρειας Π.Ε. Κιλκίς, όπου θα συμμετάσχουν επίσης ο Υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Βουλευτής Κιλκίς, Γιώργος Γεωργαντάς, οι Δήμαρχοι Κιλκίς και Παιονίας, καθώς και υπηρεσιακά στελέχη της Π.Ε. Κιλκίς.

Αναλυτικά, το πρόγραμμα της επίσκεψης:

10:00 Επίσκεψη στην περιοχή φράγματος Γουμένισσας
11:00 Επίσκεψη στο αρδευτικό έργο της Αρτζάν Αματόβου - Φράγμα Σελεμλή
12:15 Επίσκεψη στο Σ.Σ. Μουριών – Περιοχή Λιμνοδεξαμενή
13:30 Επίσκεψη στην περιοχή του φράγματος Μεταξοχωρίου
14:30 Σύσκεψη στα γραφεία της Αντιπεριφέρειας Π.Ε. Κιλκίς με τον Υφυπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης, κ. Γεώργιο Γεωργαντά, τον Αντιπεριφερειάρχη, τους δύο Δημάρχους Κιλκίς και Παιονίας και Υπηρεσιακούς Φορείς Π.Ε. Κιλκίς
15:30 Συνέντευξη Τύπου
16:00 Συνάντηση στα γραφεία της ΔΕΕΠ ΚΙΛΚΙΣ

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ και για την online εδώ

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022

Περισσότερο διαβασμένα