Πέμπτη, 08 Μαρτίου 2018 11:02

Χιλιάδες επισκέπτες στην 11η Έκθεση Λακωνικών Προϊόντων

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η 11η «Έκθεση Λακωνικών Προϊόντων» στην Αθήνα, κατά τη διάρκεια της οποίας για μια ακόμη φορά, οι επισκέπτες «ταξίδεψαν» στη Λακωνία απολαμβάνοντας τις γεύσεις και τα αρώματα της λακωνικής γης.

Παραγωγοί από κάθε γωνιά του νομού παρουσίασαν τα προϊόντα τους, σε προσιτές τιμές, ώστε οι επισκέπτες να έχουν την ευκαιρία να προμηθευτούν λάδι, προϊόντα ελιάς, παξιμάδια, αρτοσκευάσματα, μέλι, μελισσοκομικά προϊόντα, παραδοσιακά γλυκά, πέστροφες, κρασί, καλλυντικά, βότανα, σαπούνια και πολλά άλλα εκλεκτά λακωνικά προϊόντα.

Το αθηναϊκό κοινό που ανταποκρίθηκε θερμά στο καθιερωμένο ετήσιο ραντεβού είχε την ευκαιρία να γνωρίσει προσωπικά τους παραγωγούς, να ενημερωθεί, αλλά και να αντλήσει υλικό για την ιστορία και τον φυσικό πλούτο της περιοχής μέσα από τα βιβλία Λακώνων συγγραφέων.

Στο εκθετήριο του δήμου Σπάρτης διατέθηκε πληροφοριακό υλικό για την ανάδειξη και τουριστική προβολή της περιοχής και την ενημέρωση των χιλιάδων επισκεπτών, προκειμένου ο δήμος να αποτελέσει τον επόμενο τουριστικό τους προορισμό.

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ 

Ακολουθήστε μας:

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ANTHOKOMIKH 2024

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022

Περισσότερο διαβασμένα