Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου 2018 14:55

Αγροτικός Σύλλογος Χανδρινού: Δεν μας τρομάζουν τα αγροτοδικεία

 Τη δίκη των αγροτών που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου στην Κυπαρισσία καταγγέλλει με ανακοίνωσή του ο Αγροτικός Σύλλογος Χανδρινού και ζητά να σταματήσουν άμεσα οι δικαστικές διώξεις σε βάρος τους.

Αναλυτικά στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

«Καταγγέλλουμε τα νέα αγροτοδικεία που έχουν οριστεί για την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2018 στην Κυπαρισσία για το μπλόκο στο Καλό Νερό, με στόχο την ποινικοποίηση του αγώνα των αγροτών και την τρομοκράτησή μας.

Δεν μας ξαφνιάζει και δεν μας εκπλήσσει αυτή η αντιμετώπισή μας από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Το «έγκλημά» μας είναι ότι βγήκαμε στον δρόμο ενάντια στις πολιτικές της Ε.Ε και των ελληνικών κυβερνήσεων που μας ξεκληρίζουν, την ΚΑΠ, την άγρια φοροληστεία και τα χαράτσια, το τεράστιο κόστος παραγωγής, τις εξευτελιστικές τιμές των προϊόντων. Αυτές οι πολιτικές κατάντησαν την Ελλάδα που έχει τεράστιες παραγωγικές δυνατότητες να μετατραπεί σε χώρα εισαγωγής αγροτικών και κτηνοτροφικών προϊόντων. Αυτές οι πολιτικές οδηγούν στην φτώχεια και τον αφανισμό τους αγρότες και τους κτηνοτρόφους, ερήμωσαν τα χωριά μας, δεν μπορούμε να παράγουμε. Αυτές τις πολιτικές αντιπαλέψαμε στα μπλόκα όλης της χώρας. Δεν έχουμε αυταπάτες. Πιστεύουν ότι με την ποινικοποίηση των κινητοποιήσεων, με την τρομοκρατία των αγροτοδικείων θα μας σταματήσουν, θα μας φοβίσουν, θα σκύψουμε το κεφάλι.

Απαιτούμε να σταματήσουν άμεσα οι δικαστικές διώξεις σε βάρος των αγωνιστών αγροτών, όλων όσων αντιστέκονται στην αντιλαϊκή λαίλαπα και βαρβαρότητα που ζούμε. Η συνδικαλιστική οργάνωση και δράση είναι δικαίωμά μας που το έχουμε κατακτήσει με αγώνες, κανείς δεν μας το χάρισε και ούτε θα επιτρέψουμε σε κανέναν να μας το πάρει πίσω.»

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ και για την online εδώ

Ακολουθήστε μας:

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ANTHOKOMIKH 2024

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022

Περισσότερο διαβασμένα