Δευτέρα, 20 Απριλίου 2020 12:08

Υποβολή αιτήσεων ΟΣΔΕ στη ΣΥΚΙΚΗ

Με 67 έτη προσφοράς στους παραγωγούς, η ΣΥΚΙΚΗ παρέχει πρόσθετες υπηρεσίες, και αναλαμβάνει την υποβολή αιτήσεων ΟΣΔΕ, ασφαλιστικές υπηρεσίες και επιστροφή ΦΠΑ αγροτών.

Το Ολοκληρωμένο Σύστημα Διαχείρισης και Ελέγχου (ΟΣΔΕ) έχει τεθεί εκ νέου σε λειτουργία για το 2020 και η ΣΥΚΙΚΗ, η οποία βρίσκεται στο 6ο χλμ. Καλαμάτας - Μεσσήνης, παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες, και εξ αποστάσεως. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο 27210 69845, με φαξ στο 27210 69846, και με e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δίνεται η δυνατότητα στους παραγωγούς να καταθέσουν τις αιτήσεις τους εξουσιοδοτώντας ηλεκτρονικά εκπρόσωπο του ΚΥΔ σύμφωνα με τη σχετική εγκύκλιο των εξουσιοδοτήσεων.

Η υποβολή των αιτήσεων στα κατά τόπους ΚΥΔ πραγματοποιείται μόνο με απομακρυσμένη επικοινωνία μεταξύ του παραγωγού και των υπαλλήλων των Κέντρων τα δε δικαιολογητικά θα αποστέλλονται ηλεκτρονικά ή εναλλακτικά με τη χρήση είτε ταχυδρομείου είτε υπηρεσιών ταχυδιανομής (κούριερ).

Να σημειωθεί πως για την οριστικοποίηση της δήλωσης απαιτείται η προηγούμενη επικοινωνία μεταξύ εκπροσώπου του ΚΥΔ και αιτούντος.

Δείτε ακόμα: 

2.500 οικογένειες ζουν από το σύκο στη Νότια Πελοπόννησο - Ελπίζουν στην αναδιάρθρωση με το νέο ΕΣΠΑ (Βίντεο)

ΣΥΚΙΚΗ: "Αγορές έχουμε, σύκα δεν έχουμε!" - Εικόνες του χθες, με το βλέμμα στο αύριο (vd-ph)

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ 

Ακολουθήστε μας:

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ANTHOKOMIKH 2024

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022

Περισσότερο διαβασμένα