Τρίτη, 25 Φεβρουαρίου 2020 09:54

Εγκρίθηκε η διενέργεια των διαγωνισμών δακοκτονίας από την Οικονομική Επιτροπή

Την διενέργεια διαγωνισμών και όλων των υπόλοιπων σχετικών διαδικασιών για την δακοκτονία του 2020 σε κάθε μία από τις 5 Περιφερειακές Ενότητες ενέκρινε η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Πελοποννήσου, που συνεδρίασε στην Τρίπολη τη Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου.

Επίσης, στη σημερινή συνεδρίαση, εγκρίθηκε η διαδικασία που σηματοδοτεί την έναρξη της εκπόνησης μελέτης που αφορά την ανέγερση του νέου Αρχαιολογικού Μουσείου της Σπάρτης, το οποίο αποτελεί αίτημα χρόνων της κοινωνίας της λακωνικής πρωτεύουσας. Εγκρίθηκε, επίσης η κατακύρωση της ηλεκτρονικής δημοπρασίας για τα έργα προστασίας στο λιμάνι Πλάκας του Λεωνιδίου.

Εξ άλλου, η Οικονομική Επιτροπή -με σκοπό να προχωρήσει το συντομότερο η υλοποίηση της ΣΔΙΤ για την κεντρική διαχείριση των απορριμμάτων στην Περιφέρεια Πελοποννήσου- ενέκρινε τον ορισμό δικηγόρων για τη δικαστική εκπροσώπηση της Περιφέρειας ενώπιον του Εφετείου Ναυπλίου στις προσφυγές που έχουν γίνει κατά της κήρυξης αναγκαστικής απαλλοτρίωσης για την κατασκευή των ΟΕΔΑ(Ολοκληρωμένη Εγκατάσταση Διαχείρισης Απορριμμάτων) στις Π.Ε. Αρκαδίας και Λακωνίας.

Τέλος, μεταξύ άλλων, η Επιτροπή ενέκρινε τη διενέργεια δύο διαγωνισμών για τον καθαρισμό και την διαγράμμιση του εθνικού και επαρχιακού οδικού δικτύου στην Π.Ε. Αρκαδίας, προκειμένου αυτό να καταστεί ασφαλές για όσους το χρησιμοποιούν.

ΝΕΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ

Η Οικονομική Επιτροπή θα συνεδριάσει εκ νέου την ερχόμενη Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου, στις 10.30 το πρωί στην Τρίπολη, στο κεντρικό κτήριο της Περιφέρειας Πελοποννήσου, με συνολικά 24 θέματα στην ημερήσια διάταξη.

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ και για την online εδώ

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022

Περισσότερο διαβασμένα