Δευτέρα, 24 Απριλίου 2017 15:01

Καλλιέργεια Aλόης: Από το χωράφι μέχρι τη γραμμή παραγωγής χυμού! (βίντεο "Εύφορη Γη")

Η αλόη πρωταγωνιστεί σ΄αυτή την εκπομπή «Εύφορη Γη» και μαθαίνουμε τα πάντα, από την καλλιέργεια μέχρι την εμφιάλωση του χυμού και τη διάθεση του προϊόντος στις αγορές.

Δείτε εδώ το βίντεο της εκπομπής "Εύφορη Γη" για την Αλόη:Η "Εύφορη Γη" με την Κέλλυ Δημητρούλια μας ταξιδεύουν σε καλλιέργειες νέων παραγωγών στην Τριφυλία: Ο Στάθης Δημητρακόπουλος, ο Θανάσης Πλατιάς και ο Τάσος Ζουμπούλης μας μιλούν για το τόλμημα αλλά και για τη δικαίωση της επιλογής τους. Ο πατέρας του Στάθη, Θανάσης, ο οποίος κάποτε καλλιεργούσε πατάτες και καρπούζια, σήμερα μιλά με υπερηφάνεια για την επιλογή του γιου του. 
Ο διευθυντής της ΔΑΟΚ Τριφυλίας Αντώνης Παρασκευόπουλος στέκεται στο πλευρό των καλλιεργητών, οι οποίοι έχουν αποφασίσει να κάνουν ακόμα περισσότερα βήματα στην καλλιέργεια αλλά και στην παραγωγή πολλαπλασιαστικού υλικού, για να καλλιεργηθούν ακόμα περισσότερες εκτάσεις σε όλη τη Μεσσηνία και την ευρύτερη περιοχή.
Στην ποτοποιία Καλλικούνη όπου βρίσκεται η γραμμή παραγωγής του χυμού αλόης, ο επιχειρηματίας Γιώργος Καλλικούνης μας ξεναγεί στο χημείο και τη γραμμή παραγωγής, ενώ ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας 
Kaloe Χρήστος Κιάτας, ο οποίος στηρίζει την όλη προσπάθεια, στέκεται ιδιαίτερα στις προοπτικές και τις ιδιότητες του προϊόντος.Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ και για την online εδώ

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022

Περισσότερο διαβασμένα