Τετάρτη, 11 Μαϊος 2022 16:09

Εύφορη γη: Στο Στάσιμο Μεσσηνίας μαθαίνουμε την αξία της βιολογικής πιστοποίησης στην κτηνοτροφία (Βίντεο)

Τι σημαίνει βιολογική κτηνοτροφία; Ποια είναι η σημασία της βιολογικής πιστοποίησης; Με ποιον τρόπο αποκτούν υπεραξία τα παραγόμενα προϊόντα; Αυτά και άλλα πολλά αναφορικά με την ασφάλεια των προϊόντων που καταναλώνουμε σήμερα, την αύξηση της ζήτησης των βιολογικών προϊόντων από τους καταναλωτές, αλλά και την συνεισφορά της βιολογικής κτηνοτροφίας στην μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος, συζητάμε σε αυτή την εκπομπή Εύφορη γη.

Ταξιδεύουμε στο Στάσιμο Μεσσηνίας και γνωρίζουμε τον πιστοποιημένο βιολογικά κτηνοτρόφο Παρασκευά Διαγούπη, ο οποίος μιλώντας στη δημοσιογράφο Κέλλυ Δημητρούλια, μας ενημερώνει για την προστιθέμενη αξία που έχουν αποκτήσει τα προϊόντα του λόγω της βιολογικής πιστοποίησης και μας παρουσιάζει με μεγάλη αγάπη τα ζώα του.

Επίσης, η Ινώ Χαρτσά, επιθεωρήτρια βιολογικής πιστοποίησης της TUV AUSTRIA HELLAS ενημερώνει για την αύξηση των πιστοποιήσεων λόγω της ζήτησης των βιολογικών προϊόντων, για τα οφέλη που έχει ο παραγωγός, καθώς και για τη διαδικασία που μπορεί να ακολουθήσει κάθε ενδιαφερόμενος.

Χορηγός Εκπομπής: TUV AUSTRIA HELLAS

Δείτε το βίντεο

Αναλυτικό ρεπορτάζ στο περιοδικό Εύφορη γη, που κυκλοφορεί στα περίπτερα στο τέλος Μαΐου

 

Προσοχή!!! Η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο εφόσον αναφέρεται στην καταχώρηση ως πηγή η eforigi.gr με ενεργό σύνδεσμο.

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ και για την online εδώ

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022

Περισσότερο διαβασμένα