Τετάρτη, 03 Οκτωβρίου 2018 16:17

Διαβάστε το 8ο τεύχος της Εύφορης Γης (ηλεκτρονικό & έντυπο)

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Ελαιοκαλλιέργεια και "Μεσσηνιακό πρωινό" πρωταγωνιστούν στο περιοδικό "Εύφορη Γη", που κυκλοφόρησε για τους μήνες Οκτώβριο - Νοέμβριο.

Σε αυτό το τεύχος διαβάστε για τους λόγους ανησυχίας που υπάρχουν σχετικά με την ελαιοκαλλιέργεια στην Ελλάδα, για το πως μπορούμε να κάνουμε καλύτερο το ελαιόλαδό μας μηδενίζοντας την περιεκτικότητα σε υδρογονάθρακες αλλά και για τις σημαντικές προοπτικές που υπάρχουν για τη λίπανση με λιόζουμα από τα ελαιοτριβεία.

Επίσης, ενημερωθείτε για την άποψη του λογιστή για τις ομάδες παραγωγών, ενημερωθείτε για τη σημασία της εθνικής συλλογής συκιάς, που αναπτύσσεται και γνωρίστε το Μουσείο Ελιάς & Ελληνικού Λαδιού.

Θα δείτε εικόνες και βίντεο από τα Regional Media Awards 2018, όπου βραβεύθηκε με "χρυσό" το περιοδικό "Εύφορη Γη" και με "ασημένιο" η ομώνυμη εκπομπή.

Το διαδραστικό περιοδικό, τόσο στην ηλεκτρονική όσο και στην έντυπη έκδοση, παρουσιάζει απόψεις και συνταγές του βραβευμένου σεφ Δημήτρη Πυλιώτη, που ζει κι εργάζεται στο Μαϊάμι.

Σε αυτό το τεύχος εξέχουσα θέση έχει το "Μεσσηνιακό πρωινό". Μια πρωτοβουλία της "Εύφορης Γης" με στόχο να αναδείξει τη θρεπτική αξία παραδοσιακών και καινοτόμων προϊόντων που παράγουν Μεσσήνιοι. Μια δράση η οποία θα έχει συνέχεια με στόχο την καθιέρωση του "Μεσσηνιακού πρωινού" στον κλάδο του τουρισμού αλλά και στα σπίτια μας.

Ακόμα, γνωρίστε ξεχωριστές ποικιλίες οίνου της Μεσσηνίας, χαβιάρι, πέστροφα και σολομό που παράγονται στον Ταΰγετο, στη Λακωνία,  μάθετε μικρές ιστορίες, με μεγάλη σημασία για το Σχολείο Τουρισμού Καλαμάτας και περιηγηθείτε μαζί μας με βίντεο και φωτογραφίες στη Νήσο Πρώτη.

Διαβάστε το περιοδικό "Εύφορη Γη" σε PDF

No8 Οκτ. 2018

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ 

Ακολουθήστε μας:

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ANTHOKOMIKH 2024

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022

Περισσότερο διαβασμένα