Δευτέρα, 11 Φεβρουαρίου 2019 21:59

Ηλεκτροφωτισμός και στέγαστρο κερκίδων στο Δημοτικό Στάδιο Μεσσήνης - Επίσκεψη του γ.γ. Αθλητισμού

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού Ιούλιος Συναδινός επισκέφθηκε σήμερα τον Δήμο Μεσσήνης, όπου ενημερώθηκε για την πορεία έργων και έκανε γνωστή τη σύμφωνη γνώμη του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού Γεωργίου Βασιλειάδη για υποβολή στο Πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ» δύο ακόμη υποέργων. Πρόκειται για το «Ηλεκτροφωτισμός Δημοτικού Σταδίου Μεσσήνης» προϋπολογισμού 229.794,23 ευρώ και «Κατασκευή και Εγκατάσταση στεγάστρου κερκίδων Δημοτικού Σταδίου Μεσσήνης» προϋπολογισμού 137.881,67 ευρώ.

Η συνάντηση με τον δήμαρχο Γιώργο Τσώνη πραγματοποιήθηκε παρουσία του βουλευτή Μεσσηνίας Πέτρου Κωνσταντινέα στο δημαρχείο Μεσσήνης.

Ο δήμαρχος επισήμανε ότι πρέπει να ακολουθήσει η τοποθέτηση ταρτάν ενώ ο Γενικός Γραμματέας απάντησε ότι αυτό που χρειάζεται είναι να ετοιμαστεί η μελέτη, ώστε το έργο να ξεκινήσει αμέσως όταν παραδοθούν τα δύο υποέργα.

Παρόντες στη συνάντηση ήταν επίσης οι αντιδήμαρχοι Μεσσήνης Γωγώ Παναγοπούλου, Ανδρέας Τράκας, Αναστάσιος Τσερπές, Νίκος Ξενόγιαννης, Κωνσταντίνος Γεωργακόπουλος, Χρήστος Καρύδης και δημοτικοί σύμβουλοι.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2019

Περισσότερο διαβασμένα