Κυριακή, 24 Σεπτεμβρίου 2023 17:32

Συνεχίζεται το έργο αποκατάστασης στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

Σε εργασίες καθαρισμού ποταμών, ρεμάτων και χειμάρρων, για την απομάκρυνση φερτών υλικών και στην αποκατάσταση και ενίσχυση αναχωμάτων, όπου υπάρχει πρόσβαση και δύνανται να επιχειρήσουν τα συνεργεία, προχωρά η Περιφέρεια Θεσσαλίας με όλα τα διαθέσιμα μηχανήματα και προσωπικό, σε μια διαρκή και δύσκολη μάχη που δίνεται σε όλα τα επίπεδα.

Παράλληλα πραγματοποιούνται παρεμβάσεις στο οδικό δίκτυο (ορεινό και πεδινό), προκειμένου να υπάρχει πρόσβαση και επικοινωνία σε όλη τη Θεσσαλία, ενόψει του νέου κύματος κακοκαιρίας που προβλέπεται.
Συγκεκριμένα ολοκληρώνονται παρεμβάσεις στη γέφυρα της Γιάννουλης, στον Ενιπέα ποταμό, με έμφαση στα αναχώματα, ενώ συνεχίζονται οι εργασίες στο ορεινόδίκτυο του Πηλίου, όπως και στους νομούς Τρικάλων και Καρδίτσας.
Στα σημεία όπου συνεργεία της Περιφέρειας Θεσσαλίας επιχειρούν, στο πλαίσιο του διαρκούς αγώνα διασφάλισης της προσβασιμότητας και ασφάλειας των πολιτών παραβρέθηκε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός, μαζί με τουςχωρικού ς Αντιπεριφερειάρχες, περιφερειακούς συμβούλους και τις Τεχνικές Υπηρεσίες.

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ και για την online εδώ

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022

Περισσότερο διαβασμένα