Δευτέρα, 29 Μαϊος 2023 09:18

"Πάρκο τσέπης" επί της Λακωνικής

Η υλοποίηση ενός νέου Πάρκου Τσέπης επί της οδού Λακωνικής, στην περιοχή των Εργατικών Κατοικιών έναντι Ασύλου, ξεκίνησε την Παρασκευή 26 Μαΐου 2023.

Το νέο Πάρκο Τσέπης εντάσσεται στο συνολικότερο σχεδιασμό του Δήμου και έχει εμβαδό περίπου 1.000 τ.μ. Σύμφωνα με τη μελέτη προβλέπεται η διαμόρφωση του περιβάλλοντα χώρου, δενδροφυτεύσεις, κατασκευή πεζοδρομίων, ραμπών ΑΜΕΑ και διαδρόμων  κίνησης, τοποθέτηση αστικού εξοπλισμού καθώς και αυτόνομων φωτιστικών σωμάτων. Στο χώρο όπου θα δημιουργηθεί το νέο Πάρκο Τσέπης βρέθηκαν σήμερα, Παρασκευή 26 Μαΐου 2023 οι Αντιδήμαρχοι Δημήτρης Μαστραγγελόπουλος και Αναστάσης Σκοπετέας, ο εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Γιάννης Μπάκας, ο ειδικός συνεργάτης του Δημάρχου, πολιτικός μηχανικός Βασίλης Κουτραφούρης και υπηρεσιακοί παράγοντες των Διευθύνσεων Τεχνικών και Γεωτεχνικών Υπηρεσιών.
Και στο συγκεκριμένο πάρκο, θα ακολουθηθεί η ίδια φιλοσοφία με την κατασκευή και του υπολοίπου δικτύου «Πάρκων Τσέπης»,  με παρεμβάσεις από τα συνεργεία των Τμημάτων Αυτεπιστασίας των Διευθύνσεων του Δήμου.

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ και για την online εδώ

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022

Περισσότερο διαβασμένα