Τετάρτη, 10 Μαϊος 2023 08:55

Έργα υποδομής και αγροτικής οδοποιίας στο δήμο Μεσσήνης

Συνεχίζονται με σταθερούς ρυθμούς οι εργασίες σε έργα υποδομής και έργα βελτίωσης της αγροτικής οδοποιίας του Δήμου Μεσσήνης.

Αυτό το διάστημα, υλοποιείται η μεγάλη παρέμβαση στο γεφύρι της Λάμπαινας της Δ.Ε. Ιθώμης. Με τις εργασίες αυτές γίνεται αποκατάσταση του πρανούς με κατασκευή τοίχου αντιστήριξης, τεχνικά έργα και τσιμεντόστρωση για άρση της επικινδυνότητας του εν λόγω έργου υποδομής.
Παράλληλα συνεχίζονται οι εργασίες βελτίωσης στους αγροτικούς δρόμους του Δήμου Μεσσήνης μέσω του Προγράμματος «Αντώνης Τρίτσης». Συγκεκριμένα, αυτές τις ημέρες, γίνεται ασφαλτόστρωση σε μήκος 1.700 μ., σε αγροτικό δρόμο στην Κοινότητα Μαγγανιακού της Δ.Ε. Ανδρούσας καθώς και τσιμεντοστρώσεις στην ίδια Κοινότητα. Επίσης υλοποιούνται εργασίες τσιμεντόστρωσης αγροτικού δρόμου που οδηγεί από την Κοινότητα Δραΐνας Τρικόρφου στην εκκλησία των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης σε μήκος 550 μέτρων περίπου. «Υλοποιούμε έργα που συμβάλλουν στην ασφαλή και εύκολη μετακίνηση των κατοίκων προς τις αγροτικές τους εκμεταλλεύσεις και βελτιώνουμε τις υποδομές για την ομαλή και ασφαλή πρόσβαση στα χωριά μας» τόνισε ο Δήμαρχος Μεσσήνης Γιώργος Αθανασόπουλος. 

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ και για την online εδώ

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022

Περισσότερο διαβασμένα