Τρίτη, 22 Νοεμβρίου 2022 14:35

Go On: Σχόλια - Περί αεροδρομίου ο λόγος, Ο κύριος δρόμος ανάπτυξης… αγροτικός!

Διεθνής Αερολιμένας στην Καλαμάτα και στο άκουσμα της φράσης -κάποιος που δεν έχει την εικόνα- περιμένει άλλα… Ισχυρό χαρτί για την ανάπτυξη του τόπου με ανθρώπους που δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό, αλλά από υποδομές και χώρους πάσχει σημαντικά. Και βέβαια, δεν είναι το μόνο αεροδρόμιο στην Ευρώπη που φέρνει την ανάπτυξη με τόσες δυσκολίες και ελλείψεις.


► «Πάμε να χωρέσουμε ένα πόδι νούμερο 42 σε παπούτσι μόλις 28!» είναι το σχόλιο επαγγελματία που βιώνει καθημερινά την κατάσταση, σε καιρό αιχμής, στον περιβάλλοντα χώρο του Αερολιμένα, όπου ταξί, ΙΧ, πούλμαν, κόσμος, βαλίτσες κλπ. παλεύουν να χωρέσουν σε μερικές εκατοντάδες τετραγωνικά.
► Εσωτερικές συνδέσεις.
Μόνο μία εσωτερική σύνδεση, με Θεσσαλονίκη, δεν είναι αρκετή. Όταν τα τσάρτερ φεύγουν, οι Έλληνες συνεχίζουν να ταξιδεύουν και είναι καιρός να δούμε αυτές τις συνδέσεις πιο προσεκτικά. Δεν μιλάμε για Αθήνα, αλλά για περιοχές όπως η Κρήτη, που θα μπορούσαν να κρατήσουν βιώσιμη μια γραμμή. Φοιτητές, επαγγελματίες, ταξιδιώτες του χειμώνα και άλλοι πολλοί, τώρα χάνουν χρόνο και ίσως χρήμα ταξιδεύοντας επί πολλές ώρες με πλοία, λεωφορεία κ.λπ., όταν μια αεροπορική σύνδεση θα τους γλίτωνε από πολλά.
Ας δούμε πιο προσεκτικά αυτά και άλλα περισσότερα, για το αεροδρόμιο, που μας προσφέρει τόσα πολλά.

Προσοχή!!! Η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο εφόσον αναφέρεται στην καταχώρηση ως πηγή η eforigi.gr με ενεργό σύνδεσμο.

Διαβάστε περισσότερα ενδιαφέροντα θέματα στο Go On #22 που κυκλοφορεί

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ και για την online εδώ

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022

Περισσότερο διαβασμένα