Τρίτη, 16 Φεβρουαρίου 2021 13:41

Ξεκίνησε η αναβάθμιση της οδικής ασφάλειας στον δρόμο Καλαμάτα – Ασπρόχωμα – Μεσσήνη – Πύλος

Ξεκίνησε το Σάββατο 13 Φεβρουαρίου, το έργο αναβάθμισης της οδικής ασφάλειας του εθνικού και επαρχιακού δικτύου στην Π.Ε. Μεσσηνίας, προϋπολογισμού 1.000.000 ευρώ, στο τμήμα Καλαμάτα – Ασπρόχωμα – Μεσσήνη – Πύλος.

Το έργο χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων και οι σχετικές εργασίες ξεκίνησαν στο τμήμα της εθνικής οδού, λίγο πριν τη διασταύρωση προς Δάρα – Δροσιά και μέχρι την έξοδο του  Ριζόμυλου προς Πύλο. Στο σημείο αυτό θα ολοκληρωθούν ασφαλτικές εργασίες σε μήκος 200 μέτρων προς Δάρα, 300 μέτρων προς Πεταλίδι και 1.000 μέτρων επί της εθνικής οδού.

Οπως δήλωσε ο αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Στάθης Αναστασόπουλος, που επισκέφθηκε το έργο προχθές Σάββατο 13 Φεβρουαρίου, και παρακολούθησε τις εργασίες, “αρχίζει ένα πολύ σημαντικό έργο παρεμβάσεων σε ένα κομβικό σημείο του οδικού μας δικτύου, με πολλά προβλήματα από το παρελθόν. Προηγήθηκαν, από άλλη εργολαβία, εργασίες διευθέτησης των ομβρίων και με την παρούσα εργολαβία ολοκληρώνεται η βελτίωση της οδικής ασφάλειας”.

Την χρονική αυτή περίοδο έγινε η αποξήλωση του παλαιού ασφαλτοτάπητα, ενώ όταν οι καιρικές συνθήκες το επιτρέψουν θα γίνουν και οι ασφαλτικές εργασίες. Τέλος, στο πλαίσιο του εν λόγω έργου θα συνεχιστούν παρεμβάσεις και στις υπόλοιπες θέσεις που προβλέπονται από τη μελέτη.

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ και για την online εδώ

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022

Περισσότερο διαβασμένα