Κυριακή, 22 Νοεμβρίου 2020 11:55

Συντήρηση της εθνικής οδού Καλαμάτας – Σπάρτης

 Ξεκίνησε και βρίσκεται σε εξέλιξη η εργολαβία των 3.000.000 €, χρηματοδοτούμενη από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, για το έργο με τίτλο: «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ – ΟΔΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΗΣ 82ΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΔΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ – ΣΠΑΡΤΗΣ».

Προβλέπεται να πραγματοποιηθούν  εργασίες καθαρισμού και μόρφωσης των τάφρων, κατασκευή υπενδεδυμένης τάφρου, οδοστρωσία – ασφαλτόστρωση κατά θέσεις με αντιολισθηρή στρώση κυκλοφορίας, εργασίες σήμανσης – ασφάλειας καθώς και τοποθέτησης ελεύθερου πλέγματος στα πρανή, σε επιφάνεια 10 περ. στρεμμάτων.

Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Στάθης Αναστασόπουλος που επισκέφθηκε, σήμερα 20 Νοεμβρίου, το έργο αναφέρθηκε στη σπουδαιότητα και χρησιμότητά του για την ασφάλεια της οδικής κυκλοφορίας στην περιοχή του Ταϋγέτου και επεσήμανε ότι «η Περιφερειακή Ενότητα έχει στην προτεραιότητά της την βελτίωση του συγκεκριμένου οδικού άξονα,  για το σκοπό δε αυτό μελετά και το θέμα της κατολίσθησης στο 24ο χιλ., ώστε από το νέο έτος να είμαστε έτοιμοι να δημοπρατήσουμε το ενταγμένο στο ΠΔΕ έργο: «Αποκατάσταση κατολισθήσεων στην 82η ε.ο. Καλαμάτας – Σπάρτης από χ.θ. 24+000 έως τα όρια Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας» προϋπολογισμού 1.850.000 €».

 

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ και για την online εδώ

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022

Περισσότερο διαβασμένα