Παρασκευή, 06 Νοεμβρίου 2020 15:43

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά έργα στην Μεσσηνία

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά έργα στην Μεσσηνία

Συνεχίζονται οι εργασίες συντήρησης του εθνικού και επαρχιακού οδικού δικτύου από τα συνεργεία της Περιφερειακής Ενότητας καθώς και οι αντιπλημμυρικές παρεμβάσεις.

Συγκεκριμένα, μετά και την προμήθεια από την ΠΕ Μεσσηνίας σάκων ψυχρής ασφάλτου, έγιναν εργασίες επούλωσης λάκκων στο επαρχιακό και εθνικό δίκτυο και ειδικότερα στα τμήματα Κορώνη – Βασιλίτσι – Φοινικούντα – Ακριτοχώρι, Χώρα – Γαργαλιάνοι – Φιλιατρά, Καλό Νερό Τσακώνα, Ασπρόχωμα – Μεσσήνη και Καλαμάτα – Αλαγονία.

Οι εργασίες θα συνεχιστούν και τις επόμενες ημέρες με παρεμβάσεις στην 3 η και 23 η επαρχιακές οδούς.

Παράλληλα συνεχίζονται και οι αντιπλημμυρικές εργασίες σε ποτάμια και ρέματα, με το τελευταίο διάστημα να ολοκληρώνονται τα έργα καθαρισμού και διευθέτησης της κοίτης πλησίον των εκβολών του ποταμού Βελίκα με χρήση προωθητήρα και περιστρεφόμενης τσάπας.

Ο προγραμματισμός των συνεργείων της ΠΕ Μεσσηνίας προβλέπει το αμέσως επόμενο διάστημα την εκτέλεση αντίστοιχων εργασιών και στον ποταμό Τζάνε.

Επιπλέον, στην περιοχή Σκάλας, Αρφαρών, Πλατύ και Ζευγολατιό συνεχίστηκαν και οι καθαρισμοί αποστραγγιστικών τάφρων και οδικού δικτύου του ΓΟΕΒ Παμίσου.

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ 

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022