Τρίτη, 21 Ιουλίου 2020 16:45

Τι λέει ο Δήμος Καλαμάτας για την πεζοδρόμηση τμήματος της Ναυαρίνου

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Καλαμάτας για την έναρξη του μέτρου της προσωρινής πεζοδρόμησης της οδού Ναυαρίνου μεταξύ των οδών Φαρών και Ακρίτα, αναφέρεται πως ήταν θετικές οι πρώτες εντυπώσεις.

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος ανέφερε: «Είναι πολύ νωρίς για να κρίνουμε το μέτρο, ωστόσο οι πρώτες αντιδράσεις είναι θετικές. Δεν δημιουργήθηκαν προβλήματα, καθώς λειτούργησε παράλληλα και το πάρκινγκ στο λιμάνι, ενώ σημαντική βοήθεια υπήρξε από τη Δημοτική Αστυνομία και την Τροχαία της πόλης. Έχουν καταγραφεί κάποιες παρεμβάσεις που ίσως χρειαστεί να γίνουν, κυρίως με τους σηματοδότες επί της οδού Κρήτης για να υπάρχει καλύτερη ροή της κυκλοφορίας. Τις επόμενες ημέρες θα έχουμε και την εφαρμογή του συνόλου των προσωρινών μέτρων που έχουν αποφασιστεί και σίγουρα θα έχουμε μια καλύτερη εικόνα. Επαναλαμβάνω ότι τα πρώτα μηνύματα είναι στη θετική κατεύθυνση».

Σημειώνεται, επίσης, ότι χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα και με τους οδηγούς να συμμορφώνονται στις νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, ξεκίνησε η εφαρμογή του προσωρινού μέτρου της μονοδρόμησης των οδών Αύρας και Μεσογείων.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

08/2020

Περισσότερο διαβασμένα