Παρασκευή, 05 Ιουνίου 2020 09:40

Π. Νίκας για φυσικό αέριο: “Δεν δεχόμαστε αιτήσεις ιδιωτών με επιλογή συγκεκριμένων πόλεων”

Π. Νίκας για φυσικό αέριο: “Δεν δεχόμαστε αιτήσεις ιδιωτών με επιλογή συγκεκριμένων πόλεων”

“Είμαστε απολύτως ανυποχώρητοι στις θέσεις μας. Η Περιφέρεια Πελοποννήσου εμμένει στην άποψή της με κατηγορηματικό τρόπο και θεωρεί μέγιστο πλήγμα κατά της την μη υλοποίηση του σχεδιασμού της ΔΕΔΑ” σημείωσε την Πέμπτη 4 Ιουνίου ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας.

Καθώς δεν έχει δημοσιοποιηθεί ακόμα η απόφαση της ΡΑΕ σχετικά με τον σχεδιασμό της ΔΕΔΑ για τα δίκτυα φυσικού αερίου, ο περιφερειάρχης ξεκαθάρισε:

“Δεν δεχόμαστε αιτήσεις ιδιωτών με επιλογή συγκεκριμένων πόλεων. Αυτό που δεχόμαστε είναι η ΔΕΔΑ, την κρατική παρουσία τον σχεδιασμό του φυσικού αερίου. Και θέλουμε βεβαιότητες, πότε θα ξεκινήσει, πότε θα ολοκληρωθεί, με τι τιμολόγιο. Οπως βεβαίως και κάλυψη ολόκληρης της Πελοποννήσου, γιατί το φυσικό αέριο είναι συγκριτικό πλεονέκτημα και πρέπει να το έχουν όλοι για την οικονομική τους ανάπτυξη”.

Ο Π. Νίκας ανακοίνωσε, τέλος, ότι όσον αφορά την υπόθεση του φυσικού αερίου σύντομα θα αρχίσει κύκλο συζητήσεων στην Αθήνα “με γνώμονα και την πρόσφατη σχετική απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου”.

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ 

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022