Παρασκευή, 30 Ιουνίου 2017 19:31

Ελιά Καλαμάτας: Ξεκινά η πιλοτική εφαρμογή του Teleoliva στη Μεσσηνία

Πιλοτική εφαρμογή του συστήματος Teleoliva της Global Olive, για την μεταποίηση της ελιάς Καλαμάτας θα «τρέξει» το επόμενο διάστημα στη Μεσσηνία λαμβάνοντας υπόψη τις ιδιαιτερότητες της ποικιλίας.

Αυτό αποφασίστηκε μετά την πρόσφατη διήμερη επίσκεψη στην Πελοπόννησο αντιπροσωπεία της Ισπανικής εταιρείας, η οποία ειδικεύεται στην έρευνα και τη συμβουλευτική υποστήριξη επιχειρήσεων του ελαιοκομικού τομέα.

Μετά τις συνεργασίες που έχει αναπτύξει σε Ισπανία, Ιταλία, Λατινική Αμερική, Καλιφόρνια και Αυστραλία,  θα δραστηριοποιηθεί στη Νότια Ελλάδα , σε συνεργασία με την «Ανέλιξη - Σύμβουλοι Επιχειρήσεων». Με στόχο τη συμμετοχή σε κοινά ερευνητικά προγράμματα μαζί με ελαιοκομικές επιχειρήσεις της περιοχής και στην διάθεση της ειδικευμένης τεχνογνωσίας της Ισπανικής εταιρείας σε ελληνικές επιχειρήσεις.

Στις 26 και 27 Ιουνίου οι Ισπανοί αντιπρόσωποι της εταιρείας επισκέφθηκαν μονάδες επιτραπέζιας ελιάς σε Μεσσηνία και Αρκαδία και παρουσίασαν το καινοτόμο σύστημα ελέγχου της μεταποίησης επιτραπέζιας ελιάς Teleoliva, σε ανοιχτή εκδήλωση στο Επιμελητήριο Μεσσηνίας.

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ και για την online εδώ

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022

Περισσότερο διαβασμένα