Σάββατο, 24 Ιουνίου 2017 16:14

Μεσσήνη: Απαντήσεις για το κατεστραμμένο δίκτυο ζητούν οι αγρότες

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Με σημαντικά θέματα στην ατζέντα θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 29 Ιουνίου η Γενική Συνέλευση του Αγροτοκτηνοτροφικού Συλλόγου Μεσσήνης ενόψει των επικείμενων κινητοποιήσεων.

Κυρίαρχο ζήτημα για την περιοχή αποτελεί το κατεστραμμένο από τις περυσινές πλημμύρες αρδευτικό δίκτυο, το οποίο δεν έχει αποκατασταθεί κι έχει προκληθεί να ενημερώσει τους αγρότες ο πρόεδρος του ΓΟΕΒ Μιχάλης Μανωλέας.

Ο «ανεπαρκής σχεδιασμός» της δακοκτονίας στην περιοχή  είναι ένα ακόμα θέμα που θα τεθεί στο τραπέζι, όπως επίσης «Ηκατάργηση των χαρατσιών για αγρότες και κτηνοτρόφους που προκαλεί η ανάρτηση των δασικών χαρτών».

Στη σχετική ανακοίνωση «Ο οργανωμένος συλλογικός αγώνας των μικρομεσαίων αγροτών είναι η απάντηση στην πολιτική που μας ξεκληρίζει».

Ο Σύλλογος συμμετέχει στις κινητοποιήσεις που οργανώνει η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Πελοποννήσου τη Δευτέρα 26 Ιουνίου στις 11το πρωί σε παράσταση διαμαρτυρίας στην Περιφερειακή Ενότητα και Δευτέρα 3 Ιουλίου σε Παμπελοποννησιακή κινητοποίηση στην Τρίπολη.ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2019

Περισσότερο διαβασμένα