Σάββατο, 24 Ιουνίου 2017 16:14

Μεσσήνη: Απαντήσεις για το κατεστραμμένο δίκτυο ζητούν οι αγρότες

Με σημαντικά θέματα στην ατζέντα θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 29 Ιουνίου η Γενική Συνέλευση του Αγροτοκτηνοτροφικού Συλλόγου Μεσσήνης ενόψει των επικείμενων κινητοποιήσεων.

Κυρίαρχο ζήτημα για την περιοχή αποτελεί το κατεστραμμένο από τις περυσινές πλημμύρες αρδευτικό δίκτυο, το οποίο δεν έχει αποκατασταθεί κι έχει προκληθεί να ενημερώσει τους αγρότες ο πρόεδρος του ΓΟΕΒ Μιχάλης Μανωλέας.

Ο «ανεπαρκής σχεδιασμός» της δακοκτονίας στην περιοχή  είναι ένα ακόμα θέμα που θα τεθεί στο τραπέζι, όπως επίσης «Ηκατάργηση των χαρατσιών για αγρότες και κτηνοτρόφους που προκαλεί η ανάρτηση των δασικών χαρτών».

Στη σχετική ανακοίνωση «Ο οργανωμένος συλλογικός αγώνας των μικρομεσαίων αγροτών είναι η απάντηση στην πολιτική που μας ξεκληρίζει».

Ο Σύλλογος συμμετέχει στις κινητοποιήσεις που οργανώνει η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Πελοποννήσου τη Δευτέρα 26 Ιουνίου στις 11το πρωί σε παράσταση διαμαρτυρίας στην Περιφερειακή Ενότητα και Δευτέρα 3 Ιουλίου σε Παμπελοποννησιακή κινητοποίηση στην Τρίπολη.Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ και για την online εδώ

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022

Περισσότερο διαβασμένα