Δευτέρα, 19 Ιουνίου 2017 11:32

Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για κρατικές ενισχύσεις από θεομηνίες του 2013

Από σήμερα  19 Ιουνίου μέχρι τις 18 Ιουλίου έχουν περιθώριο να υποβάλουν αιτήσεις τους οι παραγωγοί των οποίων οι γεωργοκτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις ζημιώθηκαν από θεομηνίες (πλημμύρες, κατολισθήσεις) και  δυσμενείς καιρικές συνθήκες (ανεμοθύελλες, υπερβολικές βροχοπτώσεις και χαλάζι) κατά τη χρονική περίοδο Ιανουάριος – Δεκέμβριος  2013.

Πρόκειται για το Πρόγραμμα Κρατικών Οικονομικών Ενισχύσεων «Ετήσιο 2013», και ο ΕΛ.Γ.Α. έχει ήδη αποστείλει σχετική ανακοίνωση προς  στους Δήμους με την οποία καλεί τους ενδιαφερόμενους παραγωγούς.

Η Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΦΕΚ 2007/Β/2017), η ανακοίνωση υποβολής αιτήσεων χορήγησης ενίσχυσης,  οι επιλέξιμες αναγγελίες και  τα σχετικά  έντυπα του προγράμματος έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του ΕΛ.Γ.Α (www.elga.gr).

Για πληροφορίες ή διευκρινήσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν μήνυμα στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.,  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή να απευθυνθούν τηλεφωνικώς στο Υποκ/μα ΕΛ.Γ.Α της περιοχής τους.  



Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ και για την online εδώ

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022

Περισσότερο διαβασμένα