Πέμπτη, 15 Ιουνίου 2017 15:16

Προκήρυξη Κενών Θέσεων Προϊστάμενων Τμημάτων στο Διεθνές Συμβούλιο Ελαιοκομίας

Το Διεθνές Συμβούλιο Ελαιοκομίας ( Δ.Σ.Ε.), που είναι ο διακυβερνητικός οργανισμός, εντεταλμένος να διαχειρίζεται τη Διεθνή Συμφωνία για το ελαιόλαδο και την επιτραπέζια ελιά, προκηρύσσει την πλήρωση κενών θέσεων προϊσταμένων για τα εξής τμήματα:

1. Καλλιέργειας της ελιάς, τεχνολογίας ελαιολάδου και περιβάλλοντος

2. Παρατηρητηρίου και Πληροφοριακών συστημάτων

3. Εσωτερικού ελέγχου

4. Διοικητικής διαχείρισης και ανθρώπινου δυναμικού

Ανακοίνωση σχετικά με την υποβολή των αιτήσεων και των σχετικών δικαιολογητικών, των προς πλήρωση κενών θέσεων προϊσταμένων των Τμημάτων αναρτήθηκε στο site του ΔΣΕ, (http://www.internationaloliveoil.org/estaticos/view/406vacancies), ύστερα από την υπογραφή της νέας συμφωνίας και στα πλαίσια του νέου οργανογράμματος.

Η καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων είναι η 6η Ιουλίου 2017 (για τα Τμήματα 1,2 και 3) και 13η Ιουλίου 2017 για το Τμήμα 4. Η τελική επιλογή των Προϊσταμένων θα γίνει από την Εκτελεστική Γραμματεία του ΔΣΕ. Όσοι υποψήφιοι επιθυμούν να συμμετέχουν, πρέπει να αποστείλουν την αίτηση τους με τα απαραίτητα δικαιολογητικά, απευθείας στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., με κοινοποίηση στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..



Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ 

Ακολουθήστε μας:

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ANTHOKOMIKH 2024

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022

Περισσότερο διαβασμένα