Δευτέρα, 12 Ιουνίου 2017 18:10

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η «Green Week 2017» στο Δήμο Ευρώτα

«Περιβαλλοντικές ημέρες στον Δήμο Ευρώτα: Σκέψου Οικολογικά το περιβάλλον σε χρειάζεται»

Με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή ολοκληρώθηκαν οι περιβαλλοντικές δράσεις στο Δήμο Ευρώτα, οι οποίες εντάσσονταν στα πλαίσια του ετήσιου Ευρωπαϊκού θεσμού «Green Week».

Την Παρασκευή 2 Ιουνίου 2017 στη Βιοκλιματική Πλατεία Πηγών στη Δημοτική Κοινότητα Σκάλας, πραγματοποιήθηκε ημερίδα με τίτλο: «Το περιβάλλον μέσα από τα μάτια των παιδιών».


Κατά τη διάρκεια της ημερίδας τα παιδιά παρουσίασαν τη θεατρική παράσταση και το τραγούδι που δημιούργησαν για το περιβάλλον και την προστασία του.

Την Κυριακή 4 Ιουνίου 2017, τα παιδιά των Κ.Δ.Α.Π. του Δήμου Ευρώτα ολοκλήρωσαν τις περιβαλλοντικές δράσεις, με τη μονοήμερη εκπαιδευτική εκδρομή που πραγματοποιήθηκε στο Πάρκο Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης «Αντώνης Τρίτσης», όπου παρακολούθησαν δύο διαδραστικές περιηγήσεις εντός του Πάρκου.


Τα παιδιά ήρθαν σε επαφή με τις τεχνητές λίμνες, τα φυλλοβόλα και κωνοφόρα δέντρα, τους καλαμιώνες και τις αγροτικές καλλιέργειες, τα οποία προσελκύουν πολλά είδη πουλιών και άλλα είδη ζώων σε όλες τις εποχές του χρόνου.

Στόχος ήταν η ενημέρωση και η ευαισθητοποίηση των μικρών μας φίλων για την χλωρίδα και την πανίδα της Ελλάδας με σκοπό την προστασία του περιβάλλοντος.Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ και για την online εδώ

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022

Περισσότερο διαβασμένα