Κυριακή, 11 Ιουνίου 2017 21:30

Επιστρέφουν στα μπλόκα και τις εφορίες οι αγρότες

Για νέες κινητοποιήσεις ετοιμάζονται οι αγρότες σε όλη τη χώρα, οι οποίοι οργανώνονται για να κλείσουν εφορίες, τράπεζες και υποκαταστήματα του ΕΛΓΑ το τελευταίο δεκαήμερο του Ιουνίου, με στόχο να κορυφώσουν τη διαμαρτυρία τους με μπλόκα σε κομβικά σημεία.

Ο σχεδιασμός που έχει γίνει ανακοινώθηκε σε σύσκεψη που οργάνωσε η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Περιφέρειας Πελοποννήσου (ΟΑΣΠΠ) την Κυριακή το μεσημέρι στην αίθουσα του Φιλοσοφικού Κέντρου Μεσσήνης, με ομιλητή τον Βαγγέλη Μπούτα, πρόεδρο της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Καρδίτσας και μέλος της Πανελλαδικής Επιτροπής Μπλόκων.

Συμμετείχε μερίδα αγροτών και κτηνοτρόφων της ευρύτερης περιοχής, και όπως αναφέρθηκε μεταξύ άλλων «Είναι μονόδρομος, να δυναμώσει ο αγώνας της μικρομεσαίας αγροτιάς ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική των κυβερνήσεων, την ΚΑΠ, την ΕΕ, το ΔΝΤ, που οδηγεί στη συγκέντρωση της γης και της παραγωγής σε λιγότερα χέρια, ξεκληρίζοντας εκατοντάδες μικρομεσαίους παραγωγούς. Ενάντια στους μονοπωλιακούς ομίλους που εκμεταλλεύονται το μόχθο μας για να αυγαταίνουν τα κέρδη τους».

                                                      


                                            

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ και για την online εδώ

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022

Περισσότερο διαβασμένα