Τετάρτη, 17 Μαϊος 2017 22:00

Κέφι και συγκίνηση στο πάρτι για τους απόφοιτους του ΙΙΕΚ Ορίζων (vd)

Με ένα ξεχωριστό πάρτι, με πολύ κέφι αλλά και συγκίνηση το Ιδιωτικό ΙΕΚ Ορίζων αποχαιρέτισε τους αποφοίτους της φετινής χρονιάς.

Οι απόφοιτοι έδωσαν τη σκυτάλη στους πρωτοετείς, οι οποίοι ετοίμασαν κεράσματα για όλους και μαζί με τους καθηγητές τους αποχαιρέτισαν τους νέους που μπαίνουν στο στίβο εργασίας, είτε στο πλαίσιο πρακτικής άσκησης, είτε αναλαμβάνοντας εργασία σε μονάδες της Ελλάδας ή του εξωτερικού.


Συγκινημένη η συνιδιοκτήτρια του ΙΙΕΚ Ορίζων Ελιάνα Χριστοφιλοπούλου, αναφερόμενη στην 4η πλέον σειρά αποφοίτων, μίλησε για την επιτυχία των παιδιών που έχουν τοποθετηθεί σε θέσεις  πρακτικής άσκησης κι εργασίας, την οποία η ίδια αποδίδει και στο επίπεδο σπουδών μέσα από την ανάδειξη των ταλέντων των παιδιών, προκειμένου να βγουν σωστοί επαγγελματίες στην αγορά εργασίας.

Ευχήθηκε σε όλους καλή σταδιοδρομία, καλή δύναμη και καλή πορεία, ενώ δήλωσε πως το ΙΙΕK Ορίζων θα είναι πάντα δίπλα στα παιδιά που ολοκληρώνουν τις σπουδές τους.Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ και για την online εδώ

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022

Περισσότερο διαβασμένα