Σάββατο, 06 Μαϊος 2017 08:53

Γεύσεις της Μεσσηνίας πρωταγωνιστούν σήμερα στην Τεχνόπολη

Πιάτα με παραδοσιακά προϊόντα της Μεσσηνίας θα έχουν την ευκαιρία να γευτούν σήμερα οι επισκέπτες του Φεστιβαλ «Ελλάδα, Γιορτή, Γεύσεις» στην Τεχνόπολη, στο Γκάζι, σε ειδική εκδήλωση μαγειρικής. Ο Δήμος Μεσσήνης συμμετέχει στο φεστιβάλ με με κεντρικό περίπτερο 29 τ.μ., διοργανώνοντας παράλληλες δράσεις κι εκδηλώσεις.

Το τριήμερο 5-6 και 7 Μαΐου πραγματοποιούνται γευστικές δοκιμές ποιοτικών τοπικών προϊόντων.

Οι επιχειρήσεις που συμμετέχουν από το Δήμο Μεσσήνης είναι: «Μεσσηνιακή Παράδοση», «Κούνος – Ξερά σύκα», 7 Αστέρων – Π.Β. Παναγιωτόπουλος &Υιοί Ο.Ε.», «Politis Pastry», «Γιαννολιχουδιές», οι οποίες προσκαλούν του τους επισκέπτες να δοκιμάσουν τα εξαιρετικά προϊόντα τους.

Συγχρόνως στο περίπτερο του δήμου θα πραγματοποιούνται διαγωνισμοί και κληρώσεις και οι συμμετέχοντες θα κερδίσουν τοπικά προϊόντα και διανυκτερεύσεις στη Μεσσηνία, προσφορά των  επιχειρήσεων «GMB Bouka Resort» και  «Politis Apartments».

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση: «Ο Δήμος Μεσσήνης, με τη συμμετοχή του σε σημαντικές εκθέσεις, προβάλλει τα τοπικά προϊόντα τα οποία αποτελούν σημείο αναφοράς για την φυσιογνωμία του τόπου μας και το τουριστικό μας προϊόν, στοχεύει στην αύξηση της τουριστικής κίνησης, στην ανάδειξη σημαντικών αξιοθέατων του τόπου και της πολιτιστικής μας κληρονομιάς αλλά και την  ευρύτερη υποστήριξη της τοπικής κοινωνίας και των τοπικών επιχειρήσεων». Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ και για την online εδώ

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022

Περισσότερο διαβασμένα