Τετάρτη, 26 Απριλίου 2017 23:52

Στην τελική ευθεία για την έκθεση "Ελλάδος Γεύση"!

Από τις 18 έως τις 21 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί η έκθεση "Ελλάδος Γεύση" στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου. Η διοργάνωση βρίσκεται στην τελική ευθεία και παρουσιάστηκε ήδη το spot της διοργάνωσης, με σύνθημα: «Στη δική μας πλατεία, όλη η Ελλάδα γίνεται μια παρέα!».

Διάσημοι σεφ θα κερνάνε παραδοσιακά ελληνικά πιάτα καθημερινά στο Παραδοσιακό Παντοπωλείο, με καφέ και αποστάγματα από όλη την Ελλάδα στα τραπεζάκια στην πλατεία του «χωριού».
«Σας προσκαλούμε να έρθετε κοντά με τον ελληνικό πολιτισμό μέσω των μουσικοχορευτικών εκδηλώσεων, να προγραμματίσετε το επόμενό σας ταξίδι στην Ελλάδα με τη βοήθεια των Δήμων & Περιφερειών που συμμετέχουν στην Έκθεση, να παρακολουθήσετε ταξιδιωτικά ντοκιμαντέρ, να ανακαλύψτε τις γεύσεις της Ελλάδας μέσω των επιχειρήσεων παραδοσιακών προϊόντων, να επισκεφθείτε το χώρο με τη συλλογή εκθεμάτων από λαογραφικά μουσεία της Ελλάδας, να κάνετε τη βόλτα σας στην παραδοσιακή μας γειτονιά & να έρθετε σε επαφή με την Ελλάδα από άκρη σε άκρη» επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση. 
Όπως ακόμα αναφέρεται: «Στην έκθεση «Ελλάδος Γεύση» ξέρουμε πώς να αναδείξουμε την Ελλάδα… εσείς αρκεί να την επισκεφθείτε».

Επίσης, εκφράζονται ευχαριστίες προς την θεατρική ομάδα του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Σκεπαστού Δήμου Καλαβρύτων.

Δείτε το spot της έκθεσης:





Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ και για την online εδώ

Ακολουθήστε μας:

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022

Περισσότερο διαβασμένα