Παρασκευή, 03 Μαρτίου 2017 18:30

Δακοκτονία: Αίτημα άμεσης συμπληρωματικής κατανομής πόρων - 3,2 εκ. ελαιόδεντρα περισσότερα στην Περιφέρεια Πελοποννήσου

'Αμεσα συμπληρωματική κατανομή πόρων για τη δακοκτονία στην Περιφέρεια Πελοποννήσου για να μην υπάρξουν άμεσες και δυσμενείς συνέπειες στο εισόδημα των ελαιοπαραγωγών ζητά ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης με επιστολή του στον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Ευάγγελο Αποστόλου και τον υπουργό Εσωτερικών Παναγιώτη Σκουρλέτη.

Οπως επισημαίνεται, το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης δεν έλαβε υπόψη του το έγγραφό του από 1η Φεβρουαρίου 2017, με το οποίο είχε ζητηθεί ο επαναπροσδιορισμός των πόρων για την Πελοπόννησο στη βάση των αυξημένων αναγκών που συνεπάγεται η ένταξη επιπλέον 3,2 εκατομμυρίων ελαιοδέντρων στο πρόγραμμα δακοκτονίας.

Υπογραμμίζεται ο κίνδυνος αποτυχίας του προγράμματος δακοκτονίας του 2017 λόγω υποχρηματοδότησης και γίνεται λόγος για «κατάσταση κόκκινου συναγερμού»  δεδομένου ότι σύμφωνα με την κατανομή των πόρων από το υπουργείο Εσωτερικών «οι προϋπολογισθέντες πόροι για την Περιφέρεια Πελοποννήσου είναι απολύτως ανεπαρκείς».Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ και για την online εδώ

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022

Περισσότερο διαβασμένα