Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2017 15:58

Το ταξίδι στην Ελλάδα με την έκθεση «Ελλάδος Γεύση» ξεκινά

Από τις 18 έως τις 21 Μαΐου 2017 ταξιδεύουμε στις γεύσεις, στον πολιτισμό και τον τουρισμό της Ελλάδας με αφετηρία το Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου.

Πολιτισμός, γαστρονομία & τουρισμός είναι τα τρία βασικά συστατικά και με αυτά πρόκειται να γνωρίσουμε την καλή πλευρά της Ελλάδας.

Παραγωγικότητα, εσωτερικός τουρισμός και πολιτιστικές δράσεις περιμένουν τους επισκέπτες.


Η πρώτη έκθεση για την ολοκληρωμένη εικόνα της Ελλάδας είναι πλέον γεγονός και συνεχίζεται για δεύτερη χρονιά στο ίδιο χώρο.

Μια ολόκληρη παραδοσιακή φιλόξενη γειτονιά θα υποδέχεται τους επισκέπτες για να γευτούν και να ταξιδέψουν στην Ελλάδα όπως τη γνωρίζουμε και την αγαπάμε.

Ενα ολόκληρο σκηνικό παραδοσιακής γειτονιάς στην κεντρική αίθουσα του Εκθεσιακού Κέντρου Περιστερίου.

Στην έκθεση «Ελλάδος Γεύση» αρκεί μια μικρή διαδρομή για να δει κάποιος όλη την Ελλάδα σε μία διοργάνωση.

Το πρόγραμμα της έκθεσης και των δράσεων που θα πραγματοποιηθούν αναμένεται συναρπαστικό: Live μαγειρική στο παραδοσιακό παντοπωλείο, φρέσκα προϊόντα στο οπωροπωλείο, διαφορετικές πολιτιστικές δράσεις σε κάθε αίθουσα, εκθέσεις φωτογραφίας, αφιερώματα σε μεγάλους έλληνες δημιουργούς, αναβίωση ελληνικών παιχνιδιών για τους μικρούς μας φίλους και παραδοσιακά προϊόντα από κάθε γωνιά της Ελλάδας. Όλα αυτά και ακόμη περισσότερα προετοιμάζονται από την Alfa Expo και θα υλοποιηθούν από τις 18 έως τις 21 Μαΐου στην εκθεση «Ελλάδος Γεύση» στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου.

Η Έκθεση Ελλάδος Γεύση τελεί υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Οικονομίας & Ανάπτυξης, του Υπουργείου Πολιτισμού & Αθλητισμού, του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, του Υπουργείου Τουρισμού, του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού, της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας & της Κεντρικής Ένωσης Δήμων & Κοινοτήτων Ελλάδος. Επίσης πραγματοποιείται με τη στήριξη του Δήμου Περιστερίου.

Περισότερα μπορείτε να δείτε στο www.elladosgefsi.gr
Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ και για την online εδώ

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022

Περισσότερο διαβασμένα