Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2017 20:40

Επενδύσεις στην Ελλάδα βλέπει το Kατάρ

Το αυξανόμενο ενδιαφέρον της επιχειρηματικής κοινότητας του Κατάρ για επενδύσεις στην Ελλάδα έκανε γνωστό ο νέος Πρέσβης της χώρας στην Ελλάδα, Αμπντουλαζίζ Αλί Αλ-Ναάμα, κατά την εθιμοτυπική συνάντησή του με τον υπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης, Δημήτρη Παπαδημητρίου, ο οποίος από τη μεριά του τόνισε τη δυνατότητα ενίσχυσης των «στενών σχέσεων που διατηρεί η χώρα μας με το Κατάρ και την ενίσχυσή τους μέσω νέων επενδύσεων στους τομείς όπου ήδη υπάρχει συνεργασία». Οι τομείς αυτοί μπορεί να είναι ο τουρισμός, η αγροτοδιατροφή και η ενέργεια.                

Ο κ. Παπαδημητρίου παράλληλα τόνισε τις προοπτικές που προσφέρονται στους τομείς της υγείας, των ιατρικών υπηρεσιών, της ανώτατης εκπαίδευσης καθώς και στην ανάγκη δυναμικότερης διείσδυσης των ελληνικών προϊόντων στην αγορά του Κατάρ.

Ο Αλ-Ναάμα έκανε εκτενή αναφορά τις ελληνικές τεχνικές εταιρείες που δραστηριοποιούνται στη χώρα του και χαιρέτισε την περαιτέρω συμβολή τους σε έργα υποδομών στο πλαίσιο του Παγκόσμιου Κυπέλου Ποδοσφαίρου του 2022.Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ και για την online εδώ

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022

Περισσότερο διαβασμένα